Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,772
Ben sana ulaşırımNe bileyim hattımı kapattım deyince ,artık telefon melefon yok gibi de anladım
Ben sana ulaşırımNe bileyim hattımı kapattım deyince ,artık telefon melefon yok gibi de anladım
Bu tarifenin bu fiyata olmasının sırrı ne başkan.
Ben daha fazla ödüyorum
Yeni aboneye verilen indirim eski aboneye neden verilmez anlamış değilim.ben turkcell kullanıyorum 150 tl ye 10 gb+10 gb sosyal medya 1000 dk türkcell ekip içi sınırsız görüşme 100 sms
taahhüt bitince 1 aylık kontörlüye alıyorum sonra tekrar faturalıdan yeni tarifeler çıkıyor ona geçiyorum.
çünkü biz zaten aboneyiz dediğim gibi bir ay başka bir hatta numara taşıyıp tekrar geri gelebilirsiniz.Yeni aboneye verilen indirim eski aboneye neden verilmez anlamış değilim.
4 gündür hattamın aktivasyonunu yapamadılar.çünkü biz zaten aboneyiz dediğim gibi bir ay başka bir hatta numara taşıyıp tekrar geri gelebilirsiniz.
hangi hat müşteri hizmetlerini aradınız mı?4 gündür hattamın aktivasyonunu yapamadılar.
Vallahi deli olacağım.
Hergün 1 defa kesin aradım. Çok şükür bugün aksam üzeri benim hatta aktif oldu.hangi hat müşteri hizmetlerini aradınız mı?
Hergün 1 defa kesin aradım. Çok şükür bugün aksam üzeri benim hatta aktif oldu.
Şuan çift hattı beraber kullanıyorum. İlk gözlemim Turktelekoma göre sebeke sinyal bir tık daha az çekiyor.Hadi gözün aydın başkan.
Aynen doğru ,bazı yerlerde çekmiyordu mesela, biz de o zaman karı koca telekoma geçmiştikŞuan çift hattı beraber kullanıyorum. İlk gözlemim Turktelekoma göre sebeke sinyal bir tık daha az çekiyor.
Şuan çift hattı beraber kullanıyorum. İlk gözlemim Turktelekoma göre sebeke sinyal bir tık daha az çekiyor.
Merkezi lokasyonda oturuyorum.İlginç,eskiden operatörler içinde en az çeken,sorunlu şebeke(Avea)Türk Telekom'du.Her yerde çekmediğini söylerlerdi.Şimdi demek ki şebekeyi güçlendirdiler.Vodafon'un şebekesinin Türkcell'den sonra iyi çeken 2.şebeke olduğunu söylerlerdi.
Numara taşıma var 40 yıllık numara değişmez BaşkanYeni numaralar 0540 xxx
20 yıldır aynı numarayı kullanıyorum fakat hat bana ait değildi.Numara taşıma var 40 yıllık numara değişmez Başkan
Aramasını istemediğin iletişimi kesmek istediğin birileri vardır ha o zaman değişir bak.
2011'den bu yana sim kart eskidiği için sadece sim kart yenilendi numaram aynı