Mitsubishi Elektrik Klima İçin Voltaj Regülatörü Tavsiyesi

C Çevrimdışı

canberx

Yeni Üye
5 May 2025
2
33
Merhaba arkadaşlar Mitsubishi Elektrik 12000btu MSZ-EF35VG model 2024 yılı üretim klimam mevcut yaşadığım bölgede elektrik dalgalanması olduğu için regülatör almak istiyorum, fakat kaç kVa regülatör almam gerekiyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Klima verileri göre 2 kVa yeterli olacak gibi sanki ama garanti olması için 3.5 kVa olması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.Ek’e fabrika verilerinide ekledim.

Evimdeki şebeke akımı tek faz 180-260 arası geziyor

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler…

IMG_0533cfaad157b675d7db.jpg

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,262
Evdeki gerilim 260'a dayanıyorsa, tüm cihazlar için bir önlem alın bence.
Evdeki tesisatı profesyonel bir tesisatçıya gösterin derim.

C Çevrimdışı

canberx

Yeni Üye
5 May 2025
2
33
Hocam ev tesisatını kontrol ettirdim binadaki tüm dairelerde aynı şikayet var, bölgedeki elektrik firmasına tüm daire sakinleriyle şikayette bulunduk şirket 4-5 kere geldi ama sorunumuz çözülmedi. Apartman yeni olduğu için artık elektrik saatleri trifaze oluyormuş onun için trifaze regülatör araştırdım minimum 50-60 bin tl arası maliyet çıkıyor çok pahalı geldi, hadi maliyeti geçtim hocam trifaze cihazların boyutu ve ağırlığı çok fazla evde nereye koyacağım oda çok büyük sıkıntı.
Bende çaresizlikten önemli cihazların başına mono regülatör konumlandırayım dedim.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,547
üstat 260v elektrik ev aletleri için kritik sınırdır. Dağıtım şirketine dilekçe verin aynı zamanda cimere yazın trafo kademesini düşürsünler yoksa cihazlarınız bir bir arıza vermeye başlar.

Geri
Üst Alt