göz görmeyince gönül katlaniyor görünen yerler temiz gerisini bilmiyorum 9 sene oldu bi sorun yokFiltreden çok iç kanalların temizliği önemli gibi geliyor bana. Deterjan artığı, kireç kalıntısı vs.
göz görmeyince gönül katlaniyor görünen yerler temiz gerisini bilmiyorum 9 sene oldu bi sorun yokFiltreden çok iç kanalların temizliği önemli gibi geliyor bana. Deterjan artığı, kireç kalıntısı vs.
göz görmeyince gönül katlaniyor görünen yerler temiz gerisini bilmiyorum 9 sene oldu bi sorun yok
Evet aslında sanırım konu filtre temizliği olarak algılanmış ancak ana mesele dolaşım sisteminin temizlenmesidirFiltreden çok iç kanalların temizliği önemli gibi geliyor bana. Deterjan artığı, kireç kalıntısı vs.
Elektronik kart üzerindeki kapasitörlerin kuruma yapmış olması muhtemel.konu dışı olacak ama bir soru sormak istiyorum. profilo çamaşır makinası var evde yaklaşık 15 yıllık falan, bazı programlarda bekleme moduna geçiyor, çalışıyor ışığı yanıp sönüyor. aç/kapa düğmesine dokununca kaldığı yerden devam ediyor, bazen ise hiç duraklamadan programı bitiriyor. o anki kullanılan program suda bekletmesi olmayan bir program. hanım makinadan memnun olduğu için değiştirmek istemiyor. sizce neden olabilir beklemeye geçmesi?
Bi söküp bakayım o zaman.Elektronik kart üzerindeki kapasitörlerin kuruma yapmış olması muhtemel.
Mekanik aksamda buna sebep olabilecek kapı kilidi dışına malzeme yok.
bardaklarda damla damla leke bıraktığı için uyguladım sonuç alamadım.