Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Mintax mı yoksa Sirke mi sorusuna belki cevap bulabilirsiniz
Ado hocam Bosch silence serie 4 bulaşık makinesi var. Programı verince ne zaman ön yıkama ne zaman ana yıkama yaptığını bilmenin bir yolu var mı? 65 derece 60 dakikalık programı versek acaba yeterli olur mu? Sirke kullanmayı düşünüyorum.
Ado hocam Bosch silence serie 4 bulaşık makinesi var. Programı verince ne zaman ön yıkama ne zaman ana yıkama yaptığını bilmenin bir yolu var mı? 65 derece 60 dakikalık programı versek acaba yeterli olur mu? Sirke kullanmayı düşünüyorum.
İlginiz için teşekkür ederim hocam makinede 70 derece seçeneği var 2 saat 15 dakika sürüyor 65 derece olan 1 saat sürüyor 5 derece sıcaklık farkı çok fark etmez 75 dakika zamandan tasarruf ederiz diye düşünmüştüm neticede bulaşık yıkamıyoruz temizlik amaçlıSizin için Bosch servis teknisyeni kardeşimi aradım, O makinede 70 derece programı olması gerektiğini belirtti, ilk 18 dakikadan sonra sirke koyabileceğiniz bilgisini aldım. (Siz 20 dakika sonra koyun yine de)
Eğer yok ise 65 derecede yıkayacaksanız direkt sirke ile başlamanızı önerdi ve hatta eğer takip etmek isterseniz, önce deterjan kapağını kapatıp sonra program verin, 15-20 dk sonra TAK sesini duıyduğunuzda yeniden sirke de koyabilirsiniz
Buradan sevgili İlkay Kardeşime de selamlarımı iletip teşekkür ediyorum
Viva İlkay Teknik
TEmizligi nekadar süreyle tekrarliyoruz haftada bir mi?
konu dışı olacak ama bir soru sormak istiyorum. profilo çamaşır makinası var evde yaklaşık 15 yıllık falan, bazı programlarda bekleme moduna geçiyor, çalışıyor ışığı yanıp sönüyor. aç/kapa düğmesine dokununca kaldığı yerden devam ediyor, bazen ise hiç duraklamadan programı bitiriyor. o anki kullanılan program suda bekletmesi olmayan bir program. hanım makinadan memnun olduğu için değiştirmek istemiyor. sizce neden olabilir beklemeye geçmesi?
Ado hocam, kapakta şu etiket var E-NR: ACM8080TR/01 ÜT 8307 004781Tam model nedir acaba?
kusura bakmayin ama midem kalkti tam da yemek yemeyi planlarken makinanin filtresi bizdekine cok benziyor hatta nerdeyse ayni filtreyi lavobada elde güzelce temizleyip 70° de bos calistirinca tertemiz oluyor hem kimyasal kullanmamis oluyorum hemde sirkenin o agir kokusuna maruz kalmiyorum bir kac ayda bir bunu yapmak yeterli oluyor