Bu kadar mı tesadüf olur?
Daha dün sevgili
Erinç ile bu konuyu görüştük, Hatta bu MİDEA BEYAŞ EŞYA ile ilgili benim beklentim de biraz yüksek ama FG Europe gibi karşımızda bir muhatap bulamadık. Dün ara tara bir türlü güvenilir bir kaynak bulamadım ve tesadüf bu M7 robot çok dikkatimi çekti ve satıcıya soru sordum, muhatabımızın kim olduğunu öğrenmek istedim. Gelen cevap şu oldu.
Büyükosmanoğulları adı geçince HAH TAMAM dedim zira yıllardır bildiğim ve güvendiğim, hatta REGAL markasının adı geçtiğinde forum üyeleri ile de aramızda çok sohbeti geçen bir Distribütördür kendisi zira REGAL markasını REGAL yapan aslında Büyükosmanoğullarıdır.
REGAL markasını Büyükosmanoğulları bırakınca zaten yerlerde sürünmeye balladı ne yazık ki eski cazibesi kalmadı vs vs.
Neyse, durum böyle olunca BO Muğla sorumlusu Uyan hanım arkadaşımdır kendisini aradım hemen, sizlerden bahsettim MİDEA markasının FG Europe sayesinde bizlerde nasıl olumlu iz bıraktığını ve FG Europe firmasının SSH konusunda beklentilerin çok üstünde yaklaşımı nedeniyle MİDEA adı geçen diğer ürünlerde de bunu beklediğimizi ancak aradığımız ciddiyeti bulamadığımızı ilettim.
Kendisi bir araştırma yapacak ve bana geri dönecek. Dilerseniz kısa bir süre beklemede kalın, GÜVENİLİR bir bilgi alalım alışverişinizi ona göre tamamlayın ne dersiniz?