Ç
Çağatay Cihan
Aktif Üye
- 22 Ara 2021
- 79
- 33
Adem Abi halının dokumasından dolayı mı acabaAbi birkaç ürün baktım bunun haricinde, Yani onlar süpürge ise bu bizdeki uzay gemisi açık ve net.
Bir şekilde bu cihazın yazılım konusunu çözdüreceğiz abi o konuda tereddütüm yok, kaldı ki bu gün yaptığım incelemelerde benim yaşadığım bazı sorunların özellikle siyah yuvarlak desenli halımda çok ortaya çıktığını gördüm.
Son bir haftadır ise yazılım gayet stabil çalışıyor. Bazı dostlar yeni yazılım geldi düzeldi beyanlarında bulundu lakin bende halen 3.7.5. mevcut.
İçinin gösterdiğiniz videoyu izlemiştim kartta kendi markasının yazması aslında montajcı değilde üretici olduğunu gösteriyor. Aynı şekilde dışı afilli olup için çok uyduruk olan ürünlerde o lipo batarya alüminyum folyo bant gibi bir malzemeyle kaplanır üzerindeki mavi makaron olmaz. En ufak darbede alev alır o yüzden.
Satış sonrası bu tarz konularda insanı üvey evlat gibi bıraktıklarında o koyuyor insana arçelik klimalarında uygulamasında açma kapama mod değişimi var sadece ama iyonizer özelliğini açmak isterseniz kumandadan açmanız gerekiyor. Ben yazdım ama bu özellikleri uygulamaya dahil edemiyoruz diye cevap geldi