Kullanma Kılavuzlarında ''Bu ürünler çalışırken belli başlı sesler çıkarmaktadır'' gibi bir ifade oluyor hemen hemen bütün ürün gruplarında çünkü geçmiş yıllarda da televizyon klima buzdolabı ve aklınıza gelebilecek her ürün grubu ile ilgili ses şikayetleri ve değişim/iade talepleri olduğu için çıkış yolu olarak üretici ve ithalatçılar bu yolu buldular o nedenle direkt olarak size ''Yasal hakkınız var'' diyemiyorum. Buradaki Yasal hak konusu elbette ki sizin şikayetiniz neticesi Hakem Heyetinin atayacağı bir bilirkişi ile tespit/teyit edilip heyete sunacağı bir rapor doğrultusunda size sunulabilir. Onun haricinde satıcının kendi inisiyatifi ile iade alması söz konusu olur ki o da ikili ilişkilere göre değişik sonuçlar verir.
Ürünleri önceden test etmek istememizin en önemli nedenlerinden birisi bu, ben kasa genleşme sesini sosyal mecrada haftalar önce duyurdum ancak sesimiz çok çıkmadığı için geniş kitlelere ulaşamıyoruz ne yazık ki. Geçen sene Prime modelinde yine kış modunda kasa genleşme sesi duyduk ancak o da ilk kışımızdı, bu modelde yine ilk kışımız. Yaz modunda sorun olmuyor iki modelde de ancak kış modunda bu durumdan muzdaribiz.
İlginç olanı ise All Easy Pro modelinde bende ses yok mesela, sevgili
@Golge46 kardeşimizin AEP klimada yine yokmuş kendisi de bu yönde bilgi paylaştı. Diğer AEP kullanıcılarından teyit toplamaya çalışıyorum.