A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Değerli Midea Kullanıcıları ve Kullanıcı Adayları

Ürün, Yedek parça ve Servis hizmetleri konusundaki soru ve talepleriniz ile ilgili sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Görüş ve Önerileriniz, bizler için çok değerli ve önemlidir. Zira bu sayede gözümüzden kaçan eksiklerimizi gidermek için bir fırsattır.
Sizlere daha iyi Hizmet verebilmemiz ve memnuniyetiniz adına aşağıdaki iletişim kanallarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.
Bu platformu oluşturarak sizlerle bir araya gelmemizde emeği olan ve gönüllülük esasına göre hiç bir maddi beklentisi olmadan sizlerle bilgi ve deneyimlerini paylaşan Başta Sn. Adem Helvacı ve diğer site yöneticisi arkadaşlara da nezdinizde teşekkürlerimizi sunarız.

Web: www.fgeurope.com.tr
e-mail : info@fgeurope.com.tr
t: 444 85 49
t: +90 216 587 45 00


Yukarıdaki mesaj firma mesajıdır, İletişim bilgileri olması nedeniyle yönetim tarafından ilk mesaja eklenmiştir

Evet Dostlar;

FG EUROPE firmasının incelemem üzere yolladığı klimanın verilerini günler haftalar ve aylar geçtikçe yayınlamaya devam etmekle birlikte artık market ürünü giriş seviyesi klimalar ile bu tarz ürünler arasındaki farkı da daha net ortaya koyabilecek veriler elimizde iyice birikiyor.

Her ne kadar ben belli zamanlarda bu verileri derin teknik analiz olarak yayınlıyor olsam da, aslında temel olarak KULLANICI DENEYİMİ ve KULLANICI GÖRÜŞÜ çok daha önem verdiğimiz husus malumunuz.

Forumumuz bildiğiniz üzere herhangi bir markanın, firmanın, oluşumun tetikçisi asla olmadı ve bundan sonra da olmamaya devam edecek o nedenle nasıl ki VESTEL Kulüp de Vestel markasının Flora serisini ilk çıktığında o kadar övmemize rağmen sonradan politika değiştiren Vestel malzeme kalitesinde eksi yönde revizyona gittiği için topa tuttuysak, işte aynı özgürlükle yine Midea markası için de dilediğimizi yazabiliriz, elbette ki rakip firmaların sahte hesapları ile marka karalama yazıları hariç.

Her zaman olduğu üzere forumumuzda yeni üye birisinin gelip ''Aaaabi aldım ben çok kötü yeaaaa'' şeklinde yayvan ağız ile somut veri sunmadan ve gerçek kullanıcı olup olmadığı belli olmayan arkadaşların bu tarz kulüplerdeki yorumlarını dikkate almamakla birlikte zaten mesajlarını da siliyoruz biliyorsunuz.

Biz hiç kimsenin burada marka güzellemesi yapmasını istemediğimiz gibi marka karalaması da yapmasını istemiyoruz.

Ticari manevralar değil, GERÇEK kullanıcıların ürün hakkında olumlu olumsuz görüşleri burada olmalı ki ileride bu ürünü almak isteyenler artısı ve eksisi hakkında kullanıcıların görüşlerini değerlendirebilsin.

Bendeki Klima MİDEA PRİME 12000btu wifi kitli R32 gazlı model.

Bildiğim kadarı ile sevgili Sota Sota MİDEA nın MİSSİON modelini kullanıyordu.

MİDEA kullanıcısı başka dostlar da klimalarını buraya yazabilir ve görüşlerini rahatlıkla dile getirebilirler.

Bu mesajlarını firmalar için inanılmaz bir feedback kaynağıdır bilginiz olsun isterim.

Vizyon sahibi firmalar bu geri dönüşlerden çok şey elde eder :ok


Belli mi olur, bakarsınız bir gün çok büyürüz ve kulüp içerisinde bir çekiliş yaparız :kas

Türkçe Kullanım Kılavuzu:



 
Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Erinç Erinç selamlar.

Forumda gezinirken Midea klima reklamlarına denk geldim, görselde şöyle bir şey gördüm ne işe yarar bu üründe usb bellek? :alala



E.jpg
 
F Çevrimdışı

Fatih009

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Vatana millete hayırlı olsun yeni konu Adem abi ?

Başlık da ayrı güzel olmuş ?
Caretta carettalar geldi aklıma.
 
smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
51
o veezy yok mu o veezy kanimizi iligimizi somurmustu 800 mhz pc den 1 ghze gecis reklaminda vatandas roketle ucuyordu 4 sene boyunca her ay 33 dolar odemistim o pcye
 
A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
o veezy yok mu o veezy kanimizi iligimizi somurmustu 800 mhz pc den 1 ghze gecis reklaminda vatandas roketle ucuyordu 4 sene boyunca her ay 33 dolar odemistim o pcye

Heeey gidi, sen böyle yazınca aklıma taaaaa ilk internet yıllarının reklamları geldi




145 ve 146 dan bağlandığımız dönemleri saymıyorum dahi :)
 
F Çevrimdışı

Fatih009

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Abi VESTEL FLORA Kulübünü açan arkadaşı kıskandım ben de kulüp açtım.
Sonra Baktım ki Vestel Flora Kulüp de benimmiş :kop

Rekabet iyidir ?

Askerde Adanalı bir çocuk vardı, laf olsun diye Adana'nın neresindensin diye sordum
Cevap; Adana hep bizim gardaşım.
Senin kulup işide o hesap olmuş.

Midea klimanın kışın ısıtma performansını merak ediyoruz Adem abi. Kışın gelmesini bekleyeceğiz artık?
Birde sendeki cihazda dış ünite kondanseri tek sıramı, çift sıramı.
 
Hadi Şahin Çevrimdışı

Hadi Şahin 

Aktif Üye
14 May 2018
153
Merhaba,
Bu kulüp iyi olmuş, tüm videolar da tek yerde toplanmış oldu. Ellerinize sağlık.

Geçen sene Vestel Flora 18'lik almıştım.
LG Dual klima çok istiyordum fakat fiziki satış yerinin olmaması ve biraz da acil lazım olması sebebi ile ve de piyasada klima bulunmazken spottan 18'lik Vestel Flora klimayı 4.100 TL'ye almıştım. ("Doğa" olmayan ilk model)
Bu sene de kendime LG bakınırken hatta mart ayında 3 çalışma arkadaşıma 200 TL Migros kupunu ve kart puanı ile birlikte 3800 TL'ye 12 lik LG Dual Plus aldırmıştım. Kendime de alma zamanı geldi fakat Adem ustanın Mide Prime klima incelemesine denk geldim ve Şu an kararsızım.

Midea Prime Şanlıurfa yetkili servisini önceki gün aradım ve klimanın montaj dahil 4.500 TL olduğunu söylediler.
Şimdi biraz daha beklemedeyim. Çünkü LG klima her ne kadar iyiyse de Urfa'daki servisi bir o kadar rezil kişilerden oluşmuş. Neden: Mart ayında 3 arkadaşıma aldırdım biri ikisinden biraz daha önce almıştı, servis vakumlama yapmamış ve gerek olmadığını belirtmiş. O kadar servisi ve genel merkezi aradı fakat değişim ile ilgili bir yaklaşımları da olmadı.

Son olarak geçen hafta 4.arkadaşıma aldırdım LG Dual Eco, 3850 TL Ye. Dün gördüm evinde, montajını beğenmedim Tavana çok yakın ve daha önemlisi arkadaşımı önceden uyarmıştım vakumlama konusunda, o da eve taşınmadan montajını yaptırmak istemişti ve Servise ısrarla vakumlama istediğini belirtmişti. Montaj sırasında evde başka bir iş için dışarı çıkıp geldiğinde servis montajı bitirmiş ve ordaki tamamen yabancı olan boyacı ustasına klimayı anlatıp teslim edip çıkmışlar.
Arkadaş servisi arayıp sormuş vakumlama yaptınız mı diye üstün körü evet demiş ama arkadaş tatmin olmamamış haliyle. Velhasılı LG Şanlıurfa Merkez Servisi baya sıkıntılı anladığım kadarı ile.
Biraz daha bekleyip öyle karar vermeyi düşünüyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri