Valla problem halen devam ediyor ve uzaktan iletişim kuramiyorum
Ben de durum güncellemesi gireyim.
Acaba diyorum bu sorun Prime odaklı mı ilerliyor o konuyu çözebilmiş değilim.
Siz yazdıkça aklıma geliyor hemen uygulamaya giriyorum ve ne zaman sorun görsem bu sorunun prime modelde olduğunu görüyorum.
İlk yazdığımda uygulamada hiçbirisi çalışmıyordu, kaldır yükle tanıt sonrası 3 ü de aktif oldu ama daha önce de yazdığım üzere prime bi sapıtık çalıştı sonrasında tekrarlamadı o kendi kendine komut ve geç tepki verme konusunu.
Siz bugün yazınca hemen uygulamaya girdim baktım Xtreme ve AEP aktif, komut alıyor çalışıyor veri alıp veriyorlar sorun yok ama Prime çevrimdışı
YİNE.
Eşimi aradım ürün prizde aktif çalışıyor. Uygulamadan Xtreme girdim komut alıp veriyor uzağa, AEP e girdim komut alıp veriyor yakın (Ofisteyim)
Şimdi Prime durduk yere ne oldu acaba YİNE? Akşam eve gidince göreceğiz bakalım.
Bu arada anlattıklarımla ilgili görselleri de ekleyeyim.
Öncelikle şu an bulunduğum ofiste kullandığım Midea All Easy Pro modelinin üstünde de, Masa üstü derecemde de ortamın 26 (26.5) derece olduğu sabit.
Gelin görün ki uygulama öyle demiyor. Uygulamaya bakarsak benim ortam 27.4 derece.
Yine uygulamaya bakarsak benim Xtreme klimanın takılı olduğu yerde sıcaklık 28.2 ancak eşime sordum içerisi 27.1 derece
Tamam sensör okuma hataları sorun değil, tolere edilebilir durumlar ancak uygulamanın MİDEA AIR gibi stabil çalışmadı gayet açık ortada. Bu durumda sorunu bir de uygulama yöneticilerine bildirmek şart oldu
Bildiri sonrası otomatik cevabımız da geldi