E Çevrimdışı

EminYILDIRIM

Aktif Üye
17 Ağu 2021
50
35
Duvardan siva alti 3lu kablo geliyor fisten alinma degil teraspy teraspy

Abi bana 1 metre bakir boru ile montaj yapıyorlardı ne konsolu :) ben dedim yarin birgun klimayi tasisam metresine bilmem ne para isteyeceksiniz bari 4 metre koyun onuda anca 2 metre yaptilar belki 3 olcmedim gorunen tum boru o sarmal işte yoktur bile 3 metre... Konsoluda siz simdi diyince farkettim bukadar vukuat ust uste olunca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Adem Helvacı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Abi bana 1 metre bakir boru ile montaj yapıyorlardı ne konsolu :) ben dedim yarin birgun klimayi tasisam metresine bilmem ne para isteyeceksiniz bari 4 metre koyun onuda anca 2 metre yaptilar belki 3 olcmedim gorunen tum boru o sarmal işte yoktur bile 3 metre... Konsoluda siz simdi diyince farkettim bukadar vukuat ust uste olunca

Hımm,hadi kontrol kalemi sanal elektriği de gösterir ama "çarptı" yazdığın için(öyle yazayım) özellikle merak ettim sevgili Emin,ya toprak bağlı değil veya adı var kendi yok gibi olmuş toprak hattının .
Bunu da kaydet not defterine (toprak hattı) bence ,geldiklerinde bildir :)

E Çevrimdışı

EminYILDIRIM

Aktif Üye
17 Ağu 2021
50
35
Hımm,hadi kontrol kalemi sanal elektriği de gösterir ama "çarptı" yazdığın için(öyle yazayım) özellikle merak ettim sevgili Emin,ya toprak bağlı değil veya adı var kendi yok gibi olmuş toprak hattının .
Bunu da kaydet not defterine (toprak hattı) bence ,geldiklerinde bildir :)
Carpti dediysem deprem etkisi yaratmadi tabi ama vibrasyon varmi diye dis uniteyi elledim igne batar gibi canim aciyor iskilllenip kontrol kalemini aldim yoksa evde kontrol kalemi ile gezmiyorum :)

Bunlarda fg Europe whatsapp hattina yazdigim mesajlar bakalim sabah ol hayrola

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Tamam abi Konsol fiyatı 150tl yi de yarın gelirken getirsinler sana zahmet.

Sevgili Erinç Erinç yukarıdaki mesajlarımda yazan maddelere dikkat edildiğinde, bu güne kadar şu mecrada buluşan hiç bir tüketiciye reva görülmemiş bu uygulamaların sahibinin gerçekten MİDEA servisi mi yoksa bir taşeron ekip mi olduğunun araştırılmasını ve eksiklerin derhal giderilmesini, Tüketicinin konsol bedeli olan 150tl nin de iade edilmesini rica ediyorum.

Vatandaşa iki parça demiri 150tl ye satıyorlarsa, o konsol takımında 4 parça demir olduğunu hatırlatmak isterim, dua etsinler onlar gibi insafsız değiliz de 300tl istemiyoruz.

Borular dekoratif ile sarılmamış
Elektrik kabloları emniyete alınmamış
Dış ünite piposundan drenaj çekilmemiş
Klima takılmadan evvel topraklama kontrolü yapılmamış
Ürüne vakum yapılmamış
Tüketiciden 2 parça demir için 150tl alınmış
Tüketicinin KENDİ MALI olan klima konsolu kendisine teslim edilmemiş servis tarafından götürülmüş.

Daha fazla kurcalamak istemiyorum yoksa tatsız şeyler yazmaya başlayacağım gibi geliyor bana.

E Çevrimdışı

EminYILDIRIM

Aktif Üye
17 Ağu 2021
50
35
Carpti dediysem deprem etkisi yaratmadi tabi ama vibrasyon varmi diye dis uniteyi elledim igne batar gibi canim aciyor iskilllenip kontrol kalemini aldim yoksa evde kontrol kalemi ile gezmiyorum :)

Bunlarda fg Europe whatsapp hattina yazdigim mesajlar bakalim sabah ol hayrola

Screenshot_20210818-011012383.jpg
Screenshot_20210818-011027897.jpg

E Çevrimdışı

EminYILDIRIM

Aktif Üye
17 Ağu 2021
50
35
Servisi artniyetli olarak gormeme sebebim tek kurus vermeden urunu gelip taktilar abi servis formunuda isleri halledince doldururuz dediler, oteki türlü olsa zaten tam kakalama olurdu, Bu arada kusuruma bakmayin foruma yeniyim parca parça yaziyorum kendi birlestiriyor birseyler yapıyor umarim derdimi anlatabiliyorumdur ve kafa utulemiyorumdur

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Servisi artniyetli olarak gormeme sebebim tek kurus vermeden urunu gelip taktilar abi servis formunuda isleri halledince doldururuz dediler, oteki türlü olsa zaten tam kakalama olurdu, Bu arada kusuruma bakmayin foruma yeniyim parca parça yaziyorum kendi birlestiriyor birseyler yapıyor umarim derdimi anlatabiliyorumdur ve kafa utulemiyorumdur
Yok abi sıkıntı değil sen yaz, sistem flood koruması nedeniyle arka arkaya yazılan mesajları birleştiriyor sadece.
Dikkat ederseniz ben de normalde yaptığım gibi yardıra yardıra yazmıyorum ama bir bilinçsizlik olduğu ortada. Düzeltileceğine olan tereddütsüz inancım nedeniyle kısmen sakinim yoksa beni tanıyanlar bilir böyle bir mevzuda sakin sakin yazmayacağımı.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,299
Tamam abi Konsol fiyatı 150tl yi de yarın gelirken getirsinler sana zahmet.

Sevgili Erinç Erinç yukarıdaki mesajlarımda yazan maddelere dikkat edildiğinde, bu güne kadar şu mecrada buluşan hiç bir tüketiciye reva görülmemiş bu uygulamaların sahibinin gerçekten MİDEA servisi mi yoksa bir taşeron ekip mi olduğunun araştırılmasını ve eksiklerin derhal giderilmesini, Tüketicinin konsol bedeli olan 150tl nin de iade edilmesini rica ediyorum.

Vatandaşa iki parça demiri 150tl ye satıyorlarsa, o konsol takımında 4 parça demir olduğunu hatırlatmak isterim, dua etsinler onlar gibi insafsız değiliz de 300tl istemiyoruz.

Borular dekoratif ile sarılmamış
Elektrik kabloları emniyete alınmamış
Dış ünite piposundan drenaj çekilmemiş
Klima takılmadan evvel topraklama kontrolü yapılmamış
Ürüne vakum yapılmamış
Tüketiciden 2 parça demir için 150tl alınmış
Tüketicinin KENDİ MALI olan klima konsolu kendisine teslim edilmemiş servis tarafından götürülmüş.

Daha fazla kurcalamak istemiyorum yoksa tatsız şeyler yazmaya başlayacağım gibi geliyor bana.
Adem abi yine kimsenin dikkat etmediği şeyleri yakalamış, bence Midea bu servisle ilişkisini kesmeli. Zor ama keşke bu servisin yaptığı diğer montajlarda incelemeye alınabilse, şaka gibi yaa

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem abi yine kimsenin dikkat etmediği şeyleri yakalamış, bence Midea bu servisle ilişkisini kesmeli. Zor ama keşke bu servisin yaptığı diğer montajlarda incelemeye alınabilse, şaka gibi yaa
Daha önce tek bir müşteri için bir bayi ile sözleşme sonlandırdıklarını biliyorum ama bakalım bu konu nasıl ilerleyecek.

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Adem Helvacı Adem Helvacı, Herkese selamlar. Yaşadığınız duruma içtenlikle üzüldüğümü belirtmek isterim.

FGeurope, tüm şikâyetleri dikkate almakta ve gerekli çalışmaları her müşteri için yapmaktadır. Sizinde yaşamış olduğunuz bu sorun için tüm gerekli çalışmaları yapacaklardır. Gün içinde sizinle iletişime geçileceğini veya ben bu mesajı yazarken çoktan iletişime geçmiş olduklarını sanıyorum. Merkez ve ekip ilgili servis mevcut durumla ilgilenmektedir. Siz de yorumunuzda yazmışsınız servisinde bir art niyeti yokmuş.
Süreç tamamlandıktan sonra sizlerin olumlu görüşlerinizi de görebilmek isterim.

Kişisel olarak üzüldüğüm bir konu olcak bunu kurumsal kimliğimden ayrı olarak yazıyorum. FGeurope yaz boyu eski distiribütor ile ilgili sorunlar dahil tüketici için aksiyon almış ve çözmüş firmadır, şayet şikayetinizi bizzat kendiniz firmaya iletmiş olsaydınız da bu aynı bu süreçte olduğu gibi giderilecekti...

Herhangi bir probleminizde, ilk firma ile iletişim kurmanız halinde çok daha hızlı bir şekilde gerekli çalışmalar başlayacaktır.
Bizim forum dan gelen müşteri veya farklı kaynaktan gelen müşteri diye bir ayrımımız yok satış sonrası olarak tüm nihai tüketicilerimiz eşit haklara sahiptir.

Saygılarımla iyi günler dilerim

E Çevrimdışı

EminYILDIRIM

Aktif Üye
17 Ağu 2021
50
35
Surecle ilgili paylasim yapacagimi ve foruma da bunun için uye oldugumu ilk mesajimda belirttim. (konulari ve arastirmalarimi uye olmadan yapmistim ta ki siparis verip kulube katilip sureci aktarip forum ortamina katki saglamak icin siparis verdikten sonra uye oldum).
Tabii olarak yazmaya deger herseyi yazacagim bunu yazarken olumsuzlari köpürtup olumlulari atlama gibi bir yaklasimda bulunmam sahsen baska sektorde bir imalatci ve satıcı olarak isini guzel yapan, veya guzel yapmaya calisan her firma her vatandasa en azindan guzel motive edici sozler soylemek bana gore nezaket degil borctur. Cunku ulkemizin buna ihtiyaci var. Dedigim gibi aslinda firmanizin bu isi halledeceginden suphemde yok... Belki musteri ile arasinda mesafe olan firmalarda bu kotu tecrube bir sınav olurdu ama fg Europe icin kudret gostergesi olacagini dusunuyorum. En nihayetinde benim hicbir zararim ve karrim yok dedigim gibi daha ucretini odemeden klimayi montaj yaptilar daha ne olsun.Ama servis ya birsey olmaz demesi normaldir cunku o servis bugun mideadir yarin baymak servisi olur daha sonra arcelikte olur.

Ama surecte isim hallolduktan sonra sessizlige burunmem tesekkurlerimi iletirim hayirli isler diler urunden bagimsiz fg europe firmasıni patates bile satsa bunların sattigi patatesden sorun cikmaz der, tavsiye edilebilecek bir firma olarakta ihtiyaci olana tavsiye ederim tabikide

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Surecle ilgili paylasim yapacagimi ve foruma da bunun için uye oldugumu ilk mesajimda belirttim. (konulari ve arastirmalarimi uye olmadan yapmistim ta ki siparis verip kulube katilip sureci aktarip forum ortamina katki saglamak icin siparis verdikten sonra uye oldum).
Tabii olarak yazmaya deger herseyi yazacagim bunu yazarken olumsuzlari köpürtup olumlulari atlama gibi bir yaklasimda bulunmam sahsen baska sektorde bir imalatci ve satıcı olarak isini guzel yapan, veya guzel yapmaya calisan her firma her vatandasa en azindan guzel motive edici sozler soylemek bana gore nezaket degil borctur. Cunku ulkemizin buna ihtiyaci var. Dedigim gibi aslinda firmanizin bu isi halledeceginden suphemde yok... Belki musteri ile arasinda mesafe olan firmalarda bu kotu tecrube bir sınav olurdu ama fg Europe icin kudret gostergesi olacagini dusunuyorum. En nihayetinde benim hicbir zararim ve karrim yok dedigim gibi daha ucretini odemeden klimayi montaj yaptilar daha ne olsun.Ama servis ya birsey olmaz demesi normaldir cunku o servis bugun mideadir yarin baymak servisi olur daha sonra arcelikte olur.

Ama surecte isim hallolduktan sonra sessizlige burunmem tesekkurlerimi iletirim hayirli isler diler urunden bagimsiz fg europe firmasıni patates bile satsa bunların sattigi patatesden sorun cikmaz der, tavsiye edilebilecek bir firma olarakta ihtiyaci olana tavsiye ederim tabikide
Teşekkürler Emin bey, herşey sizlerin dediği gibi olacaktır. Sizin tüm geri dönüşleriniz çok değerli görüşmek üzere ??

Geri
Üst Alt