Cvp: Mhi Srk63 zr-s Montaj
Allah sağlık versinde uğraşın ne diyelim kısmet. ben alışmıştım artaık ama sağlık durumlarında dolayı bıktım :yuh:
ruzgar' Alıntı:bozdem' Alıntı:Ah be arkadaşım neler geliyo senin başına öyle :pist: Bu internet alışverişi çok güzel ama bu tür büyük eşyaları almak çok sakıncalı oluyor çünkü zarar gelme ihtimali çok yüksek. Ben şahsen beyaz eşyaları internetten 4500 tl ye alabiliyoken pazarlık yapıp buradaki bayiden aldım 4700 e aldım ama hiç başım ağrımadı. Şimdi çektiğin sıkıntıya değiyomu onu tartışmak lazım bazı konularda birebir muhattabın olması gerekiyor hemde yakınında olması gerekiyor. Benim şahsi tercihim pahalı ve büyük şeyleri internetten almayın. Telefon laptop eyvallah ama buzdolabı klima bulaşık makinesi falan şeyler hep sıkıntı çıkarıyor.
Neyse işin aslı o servis o montajı seve seve yapacak ayrıca o parçayı seve seve değiştirecek. İnşallah son klimanız olur ve artık kullanmaya başlarsınız.
300 tl için bu ürünü kesinlikle netten almazdım.Mhi bayisi aynı ürün için 7500 tl dedi.Hadi 7000 diyelim.Arada 1500 küsür fark var.Ankara İzmir'de aynı fiyata alırdım ama burda alınmıyor.Klima sağlam gelsin taktıktan sonra muhatap servis zaten.
@9köy Benim işler hep böyle.Alıştım artık.Dediğiniz gibi piyasada düzgün çalışan az.Geçen hitachi 18 liği satın alacaktım.Satıcıya sorular sordum.Şüphelenince sıkıştırdım.Konuşurken adam aniden ürünü satıştan kaldırdı.Meğerse elinde hiç böyle bir ürün yokmuş.
Allah sağlık versinde uğraşın ne diyelim kısmet. ben alışmıştım artaık ama sağlık durumlarında dolayı bıktım :yuh: