Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 48
Mesajınızda tarih vermediğinizi farketmenizi umarım, sonuçta umreden gelenler de, başka yerlerden gelenler de devletimiz tarafından karantinaya tabi tutuldu ya da tutulmadı, bizi batırırsa bu ayrımlar batıracak, keşke bahsettiğiniz hatalar yapılmasa daha erken müdahale edilse daha az can kaybımız olsaydı, ben gene de özellikle sağlık çalışanlarımızın insan üstü gayreti yüzünden İtalya ve İspanya ve Abd gibi olmadığımızı düşünüyorum ve son olarak sürecin başında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin daha doğru olabileceğini söylüyorum, dünyada bizim dışımızda tek bir ülke yok hafta sonları karantina uygulayıp hafta içi tıkış tepiş servislerde işe gidip gelen, 1.3 milyar nüfuslu Hindistan bile genel karantina ilan etti. Bir an önce bu beladan kurtulmak dileğiyle hepimize sağlıklı günler dilerim.Ba'de harabül basra... Adam kaç tahinde gelmiş bakınız. İş ayyuka çıktıktan sonra bu dediğiniz. Tarifeli uçaklar dolu geldi hep en çok vakanın görüldüğü New York'tan forumda da yazmıştım bunu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet dediğim tarihlerde gelenler karantinaya alınmadı. Amerika'dan gelen Zülfü Livaneli mesela... Üstelik testi pozitif çıktığı halde saklıyor. On dört gün kuralına uymadan ülkede fink atıyor.