Mevzular (Siyaset)

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Abi okumana, zihnini yormana gerek yok.

Korona günlerinin iyi prim yaptığını gören zihniyet olayı biraz daha şoa dökelim de oylar artsın mantığı ile vatandaşa 1tl lik maske dağıtamazken (Ben aldım çok şükür) devletin ambulans uçağını AKP sempatizanı veya militanı her ne ise bir atandaş için İsviçreye gönderiyor alıp geliyorlar olay bu.

Sorun şu ki adam orada zaten tedavi görüyormuş. Adam hastanede yatmak istememiş, doktoru da '' iyi o zaman evinde tedavi olabilirsin'' demiş, vatandaş kızını aramış ''gelin beni alın'' demiş, bu kızımız da tiwit de biraz ağlamış, merhametli devletimiz özel uçak ile babacığı almış vatanına getirmiş konu bu.

Bu arada adam çifte vatandaş, zaten detayları sevgili Özgür yukarıda paylaşmış.
1 kuruş hakkım varsa haramdır inşallah...

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,110
Abi okumana, zihnini yormana gerek yok.

Korona günlerinin iyi prim yaptığını gören zihniyet olayı biraz daha şoa dökelim de oylar artsın mantığı ile vatandaşa 1tl lik maske dağıtamazken (Ben aldım çok şükür) devletin ambulans uçağını AKP sempatizanı veya militanı her ne ise bir atandaş için İsviçreye gönderiyor alıp geliyorlar olay bu.

Sorun şu ki adam orada zaten tedavi görüyormuş. Adam hastanede yatmak istememiş, doktoru da '' iyi o zaman evinde tedavi olabilirsin'' demiş, vatandaş kızını aramış ''gelin beni alın'' demiş, bu kızımız da tiwit de biraz ağlamış, merhametli devletimiz özel uçak ile babacığı almış vatanına getirmiş konu bu.

Bu arada adam çifte vatandaş, zaten detayları sevgili Özgür yukarıda paylaşmış.

Ya Adem hocam; bu adamlar önden İngiltere'ye adam yollayıp şirket kurdurtmuş, sadece aylar sonra o şirketle first lady'mize uyduruk bir ödül vermiş adamlar. (Tabi bangır bangır reklamı yapıldı o zamanlar "uluslararası ödül diye".) Bunu mu yapmayacaklar. Gayet güzel bir PR örneği bu da.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ya Adem hocam; bu adamlar önden İngiltere'ye adam yollayıp şirket kurdurtmuş, sadece aylar sonra o şirketle first lady'mize uyduruk bir ödül vermiş adamlar. (Tabi bangır bangır reklamı yapıldı o zamanlar "uluslararası ödül diye".) Bunu mu yapmayacaklar. Gayet güzel bir PR örneği bu da.
Bak bunu senden öğrendim inan.

Yaparlar abi nasılsa parasını biz ödüyoruz :kiskis

bana da sorgusuz sualsiz hesapsız para imkanı tanısınlar, ben de 153 ayrı ülkede şirket kurarak her birinize tek tek ödül vereyim ne olacak :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adam diyor ki;

Berat Albayrak dünyanın gelmiş gelmiş en büyük ekonomist uzmanıdır.

Şimdi bu adam sizce yalan mı söylüyor. Hayır abi vallahi de billahi de doğru söylüyor bakın bu ramazan mübarek gün Vallahi dedim yani şaka yapmıyorum.

Adam diyor ki dünyanın gelmiş geçmiş en büyük ekonomist uzmanı. evet doğru.

Ekonomiden zerre kadar anlamıyor ama ekonomistlerden iyi anladığı için berat Albayrak ''Ulan bu ekonomistlerden birisi gelirse bizim ne herzeler çevirdiğimizi anlar ve millete söylerler, en iyisi ekonomistlerle uğraşacağımıza ben geçeyim başa'' Ekonomiden anlamayan ama ekonomistden anlayan bakan.

:kop

Ülkenin başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir DÜNYA lideri var beyler dağılın mesaj bu kadar.

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
re
Adam diyor ki;

Berat Albayrak dünyanın gelmiş gelmiş en büyük ekonomist uzmanıdır.

Şimdi bu adam sizce yalan mı söylüyor. Hayır abi vallahi de billahi de doğru söylüyor bakın bu ramazan mübarek gün Vallahi dedim yani şaka yapmıyorum.

Adam diyor ki dünyanın gelmiş geçmiş en büyük ekonomist uzmanı. evet doğru.

Ekonomiden zerre kadar anlamıyor ama ekonomistlerden iyi anladığı için berat Albayrak ''Ulan bu ekonomistlerden birisi gelirse bizim ne herzeler çevirdiğimizi anlar ve millete söylerler, en iyisi ekonomistlerle uğraşacağımıza ben geçeyim başa'' Ekonomiden anlamayan ama ekonomistden anlayan bakan.

:kop

Ülkenin başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir DÜNYA lideri var beyler dağılın mesaj bu kadar.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz :deli1

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,110
Bak bunu senden öğrendim inan.

Yaparlar abi nasılsa parasını biz ödüyoruz :kiskis

bana da sorgusuz sualsiz hesapsız para imkanı tanısınlar, ben de 153 ayrı ülkede şirket kurarak her birinize tek tek ödül vereyim ne olacak :)

Şimdi lağım medyasından link vermeyeyim ama haberler ve videolar aynen yerinde duruyor. Şeytan bunları görse diz çöker tövbe ister.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Herifin cv üniden başlıyor gerisi yok, gökten zembille düştü sanki

Valla bence durumu en güzel özetleyen şu video olmuş, ne dersin Özgür?

Asıl bomba 1:05 de, albanez albanez Can abi ile bu gün sohbet ettiğimiz mevzunun bir numaralı örneğidir.

Tabi bu videoya Ümmeti Muhammetçi kardeşlerimiz farklı bir açıdan da bakıyorlar, Günah, Şeytan tamlaması üzerinden de videoyu kendilerine göre yorumlayanları gördüm açıkçası. Mantıksız da gelmedi :kiskis

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
o değilde, reis (cumhur reisi anlamında, şahsen ben kullanmam bu sıfatı, cumhurbaşkanlığı makamıdır o) aşığı gurbetçiler neden gavur (!) ellerinde yaşıyorlar halen? bu nasıl aşk? yoksa seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli, türü bir aşk mı?

lütfen çok sevdiğiniz kişinin yönettiği ülkeye dönünüz. bırakınız bu euro aşkını, gerçek aşk burada sizi bekliyor.

not: siyaset oldu mu şimdi? :clap

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
o değilde, reis (cumhur reisi anlamında, şahsen ben kullanmam bu sıfatı, cumhurbaşkanlığı makamıdır o) aşığı gurbetçiler neden gavur (!) ellerinde yaşıyorlar halen? bu nasıl aşk? yoksa seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli, türü bir aşk mı?

lütfen çok sevdiğiniz kişinin yönettiği ülkeye dönünüz. bırakınız bu euro aşkını, gerçek aşk burada sizi bekliyor.

Euro dolar zaten sorun değilmiş ki abi yukarıda bir reissavar zaten bunun bir akıl oyunu olduğunu söyledi, iş basit, dolar 10tl olduğunda bir devalüasyon yapıyoruz ve hoop dolar 1 lira. İş bu kadar basit ama siz sanki bir sorun varmış gibi böyle yaygara koparıyorsunuz ayıp ayıp :rant

Siyaset değil ekonomi bilgileri içerir :kas

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

stone stone belki bu aşkın ızdırabına cevap verebilir... Mi acabaaaa?

:bye

Geri
Üst Alt