Merhabalar

C Çevrimdışı

cetinsalih

Yeni Üye
2 Ara 2019
35
28
Bu mesajı okuyan herkese selamlarımı iletiyorum.
İsmim Salih, 25 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum, uluslararası bir kuruluşta danışman olarak çalışıyorum. Forumu Youtube üzerinden Adem Helvacı kanalının bir video açıklamasında bulmuş, gelmiş ve kayıt oluşturmuş bulunmaktayım. Allah nasip ederse Haziran 2020'de gerçekleşecek olan düğünüme yönelik ev eşyası alımlarına & hazırlıklara başladım. Bu hazırlıklar içerisinde kafamı en çok karıştıran ürün televizyon oldu. On yılı geçkin süredir televizyon ile aram yok denecek kadar az ve 7 senedir evimde televizyon yok. Tüm bu ilişik üzerinden kafamın karışması her ne kadar tuhaf gözükse de bir şey almadan araştırma yapma huyumdan ötürü tıkanıp kaldım. Kasım ayının başından itibaren başlayan televizyon ilgisi 29 Kasım günü tamamlanır diye tahmin ederken gene kararsız kalıp bir televizyon alamadım. Gezdiğim 4 AVM'ye 1 ay içerisinde 20'den fazla gitmiş, televizyon teknolojisi, fiyatı, özellik kıyaslaması, tanıtımı gibi televizyona dair olan şeylere belki de 100 saatimi ayırmış bulunmaktayım. Hazirana kadar vaktim olduğu düşüncesiyle artık gereksiz düzeye çıkan bu ilgiyi hafifletmek ve teknik bilgimi geliştirmek maksadıyla hareket ediyorum, foruma katılımım bu gayeye yöneliktir.
Kıymetli bilgilere erişeceğimi düşünmekteyim.
Saygılarımla.
 
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
20,611
Merhaba, hoş geldiniz. TV araştırması bir yerden sonra cidden çıkmaza girebiliyor, aşırı dikkat eden biri değilseniz bütçenize göre belirlediğiniz modellerden birini alıp geçerek bu işten kurtulabilirsiniz diye düşünüyorum. :hihi :bilmiyom
 
C Çevrimdışı

cetinsalih

Yeni Üye
2 Ara 2019
35
28
Hoş bulduk Umut bey, teşekkür ederim. Maalesef ki teknolojide bi çıt dikkat ediyorum bu sebeple eğer canıma tak etmezse bu işten kurtulamayacağım gibi duruyor :)
 
A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Hoşgeldin Salih Kardeşim;

Bazen mesajlar gözümden kaçıyor, geç görmüşüm kusura bakmayın lütfen :ok

Allah işlerinizi rast getirsin inşallah.

Yarın sakin kafa sizin konuların üzerine yoğunlaşalım biraz olur mu? :ok
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri