ben artık muhattap olmuyorum sıkmıyorum tatlı canımıkonuyu klimaya, elektrik faturalarına, sinek ,, haşare ilaçlarının fiyatlarına, gelirin nasıl yetmediğine getirseydiniz de, susup pıssaydı.
ben artık muhattap olmuyorum sıkmıyorum tatlı canımıkonuyu klimaya, elektrik faturalarına, sinek ,, haşare ilaçlarının fiyatlarına, gelirin nasıl yetmediğine getirseydiniz de, susup pıssaydı.
en düşük maaşta topladıkları geniş emekli kesimine yedirmezler. en fazla %19+ 10 =29 yaparlar. zaten yakında bütün emekliler en düşük maaşta toplanacak. onu da tahsilsizlere verilmesi gereken asgari ücret denilen aylığın bile altında tutarlar. mevcut iktidar dar gelirli düşmanıdır.Haftaya refah payı eklenmiş emekli zammı açıklanacakmış %30 - 40 arası olması bekleniyor
Kök maaştan zam yapılacağı için %30 yada 35 te zam yapılsa, çoğu kişi 7500 almaya devam edecek. Kök maaştan değilde 7500 üzerinden yansıtırlarsa zammı bir nebze belki işe yarar, ama sanmıyorum.en düşük maaşta topladıkları geniş emekli kesimine yedirmezler. en fazla %19+ 10 =29 yaparlar. zaten yakında bütün emekliler en düşük maaşta toplanacak. onu da tahsilsizlere verilmesi gereken asgari ücret denilen aylığın bile altında tutarlar. mevcut iktidar dar gelirli düşmanıdır.
Vallahi emekliyi iyi öptüler.!Kök maaştan zam yapılacağı için %30 yada 35 te zam yapılsa, çoğu kişi 7500 almaya devam edecek. Kök maaştan değilde 7500 üzerinden yansıtırlarsa zammı bir nebze belki işe yarar, ama sanmıyorum.
Gençlik ve Spor Bakanlığı*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
artıştan sorumlu olanları, aylık 7500 lira maaşla, 1 yıl geçindireceksin. eğer 1 yıl sonunda (başka hiç bir gelir olmadan yaşayacaklar) "bu iyi, geçindik" derlerse (1 yıl boyunca tüm alışverişleri kameralarla takip edilecek) , emekli maaşları sonsuza kadar aynı kalsın. var mı bunu deneyecek yöneticiler?Vallahi emekliyi iyi öptüler.!
Eskiden emekli maaşı ve asgari ücret birbirine paralel giderdi şimdi %30 fark yemeye başladı.