Üstad bizim derdimiz tasamız insanca yaşamak.!Zombi olduğumu öğrendim
Çok güzel tanımlama. Biz onları daha çok düşünüyoruz, onların umuru değil.Üstad bizim derdimiz tasamız insanca yaşamak.!
Evinde mutfak tüpü bitse karalar bağlayacak ama çok şükür yetiyor diyebiliyor.
işte bu adam zombi olduğunun farkında bile değil, ölmüş ağlayanı yok.
Şu video izledikçe kahroluyorum ama halkın tercihine de saygı duyorum.Çok güzel tanımlama. Biz onları daha çok düşünüyoruz, onların umuru değil.
Benimde düşüncem bundan sonra "Bırak elleme iyi oldu"
Kurunun yanında yaş da yanar ama elden ne gelir.
Sıfır araçlara kur güncellemesi geldi. Yeteri kadar sıfır araç stogu olmadığı için fiyatlar iyice şişti. Bu durum haliyle 2. eli yukarı çeker.Bu mtv zammı sonrası araç piyasası neden yükseldi onu anlamadım normalde düşmesi lazım değilmi
2 ay önce araba parası ayırdık bitişik daire ağır hasarlı yıkılacak diye almadık belki eve zarar verir nolur nolmaz diye gelde işin içinden çık.neyse şu ev işi hallolsunda bende basıp almanyaya kaçak gideyim daha beter olur inş kurunun yanında bizde yandıkya ona ayar oluyorumSıfır araçlara kur güncellemesi geldi. Yeteri kadar sıfır araç stogu olmadığı için fiyatlar iyice şişti. Bu durum haliyle 2. eli yukarı çeker.
Bu tüp örneği biraz denk geldi gibi ama...Üstad bizim derdimiz tasamız insanca yaşamak.!
Evinde mutfak tüpü bitse karalar bağlayacak ama çok şükür yetiyor diyebiliyor.
işte bu adam zombi olduğunun farkında bile değil, ölmüş ağlayanı yok.
Hanıma araba alayım dedim o güzel değil bu olmaz derken fiyatlar roketledi.2 ay önce araba parası ayırdık bitişik daire ağır hasarlı yıkılacak diye almadık belki eve zarar verir nolur nolmaz diye gelde işin içinden çık.neyse şu ev işi hallolsunda bende basıp almanyaya kaçak gideyim daha beter olur inş kurunun yanında bizde yandıkya ona ayar oluyorum
Bu tüp örneği biraz denk geldi gibi ama...
Hani Mil-li tüp.
Hık Mık jeton düşmüyor.Hani Mil-li tüp.
Geçen bir konuda tüp kampanyasının bilgisini vermiştim. Ama tabii ben mesajı üstüme alınmadım. Doğru mu yapmışım?Hık Mık jeton düşmüyor.