Akın07
Aktif Üye
- 12 Şub 2021
- 148
- 41
Ustam bu yazılım Next kanky hd uyumlumu donanım özellikleri aynı daCihaz açıkken AUDIO tuşuna basıp 3 adet 000 (sıfır) girdiğinde "pacth etkin" yazarsa açılır
Ustam bu yazılım Next kanky hd uyumlumu donanım özellikleri aynı daCihaz açıkken AUDIO tuşuna basıp 3 adet 000 (sıfır) girdiğinde "pacth etkin" yazarsa açılır
Muhtemelen çalışır ama artık funcam varmıdır bilmiyorum,eğer rs232 ile atacaksan yazılımı önce kendininkini dump al sonra deneUstam bu yazılım Next kanky hd uyumlumu donanım özellikleri aynı da
Dün bir kac yazılım denedim rs232 ile yükleniyor fakat cihaz yine orjinal kendi yazılımıyla acılıyor serverli bi yazılım olsa iyi olucaktıMuhtemelen çalışır ama artık funcam varmıdır bilmiyorum,eğer rs232 ile atacaksan yazılımı önce kendininkini dump al sonra dene
Nasıl yani ,anlamadım vallaDün bir kac yazılım denedim rs232 ile yükleniyor fakat cihaz yine orjinal kendi yazılımıyla acılıyor serverli bi yazılım olsa iyi olucaktı
rs232 ile yazılımı yüklüyorum yüklendiği gözüküyor %100 olunca tv takıyorum fakat yazılım usb ile dönüsüm yaptıgım önceki yazılımla acılıyor değismiyorNasıl yani ,anlamadım valla
O zaman yüklenmiyordur,orjinal yazılımını dump alabiliyormusun peki Hatta aldıysan dosya.tc sitesine yükle bakayım dump aldığın yazılımı.rs232 ile yazılımı yüklüyorum yüklendiği gözüküyor %100 olunca tv takıyorum fakat yazılım usb ile dönüsüm yaptıgım önceki yazılımla acılıyor değismiyor
O zaman yüklenmiyordur,orjinal yazılımını dump alabiliyormusun peki Hatta aldıysan dosya.tc sitesine yükle bakayım dump aldığın yazılımı.
Hımm, yazılım doğru alınmış demek rs232 çalışıyor.bir yerde hata yapıyorsundur mutlaka ama nerede:? Hangi yazılımı atıyorsun da eski sistemle açılıyor,o yazılımı da bana yollasan.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ustam Botech icin paylaşılan bir yazılım vardı onu yüklemiştim senatör ice 300 diye donanım aynı diye denemek istemiştim yüklendiğini gösteriyor program amaHımm, yazılım doğru alınmış demek rs232 çalışıyor.bir yerde hata yapıyorsundur mutlaka ama nerede:? Hangi yazılımı atıyorsun da eski sistemle açılıyor,o yazılımı da bana yollasan.
Ben de yazılımı kontrol etmek için istedim ,kullanamam bile çünkü benim pikoyu yeğene verdimustam Botech icin paylaşılan bir yazılım vardı onu yüklemiştim senatör ice 300 diye donanım aynı diye denemek istemiştim yüklendiğini gösteriyor program ama
Anlaşamadık Hangi yazılımı yüklemiştin,bu yazılım dediğin bana attığın dump olan mıBu yazılımı yukledim değismedi yine orjinal yazılımıyla acıldı
Botech piko 500 hd duruyor öyle ON yazısında kaldı cöktü hic bir yazılım almıyor tepki yok hicBen de yazılımı kontrol etmek için istedim ,kullanamam bile çünkü benim pikoyu yeğene verdim
Yedegi aldıktan sonra duramadım hemenAnlaşamadık Hangi yazılımı yüklemiştin,bu yazılım dediğin bana attığın dump olan mı
İşte bana ya yükleyeceksin veya link vereceksin ki yazılıma bakayımMediastar_770 v276 - 6605s yükledim yine değismedi