Herkese Merhaba, Forumda uzun zaman araştırdım. Ve bir arkadaşın deneyimi üzerine ben de denemek istedim. vestel 48FB7500 48'' TV sahibiyim. MB97 anakartı var. Tv'de Netflix çalıştırmak mümkün değil (kumandada netflix tuşu yok, uygulamalarda netflix yok, onca işe yaramaz uygulama olmasına rağmen). Ancak Telefondaki netflix uygulamasından film açıp yayınla tuşuna basınca tv de netflix uygulaması açılıyor. ( Ancak her seferinde şifre girip hesap açmanız gerek). Böylece araştırdım ve yine tavsiyeforumu.com'da bir konu buldum.
Uzatmadan konuya gelecek olursam.
n11'den netflix tuşu olan bir kumanda sipariş ettim. Şansıma işe yaradı. Netflix direkt açılıyor ve şifre girmeden uygulama çalışıyor. Tavsiyeforumuna böyle bir platformu bize sunduğu için teşekkür ediyorum. Bazı konularda MB9x kartlarda hiçbir şekilde netfilix çalışmaz gibi mesajlar yazılmış buna binaen, Faydalanacak arkadaşlar için böyle bir konu açma gereği hissettim.
Uzatmadan konuya gelecek olursam.
n11'den netflix tuşu olan bir kumanda sipariş ettim. Şansıma işe yaradı. Netflix direkt açılıyor ve şifre girmeden uygulama çalışıyor. Tavsiyeforumuna böyle bir platformu bize sunduğu için teşekkür ediyorum. Bazı konularda MB9x kartlarda hiçbir şekilde netfilix çalışmaz gibi mesajlar yazılmış buna binaen, Faydalanacak arkadaşlar için böyle bir konu açma gereği hissettim.