MB97 Anakart Vestel Tv netflix sorunu (Çözüldü!)

C Çevrimdışı

clavuza

Yeni Üye
19 Mar 2020
1
40
Herkese Merhaba, Forumda uzun zaman araştırdım. Ve bir arkadaşın deneyimi üzerine ben de denemek istedim. vestel 48FB7500 48'' TV sahibiyim. MB97 anakartı var. Tv'de Netflix çalıştırmak mümkün değil (kumandada netflix tuşu yok, uygulamalarda netflix yok, onca işe yaramaz uygulama olmasına rağmen). Ancak Telefondaki netflix uygulamasından film açıp yayınla tuşuna basınca tv de netflix uygulaması açılıyor. ( Ancak her seferinde şifre girip hesap açmanız gerek). Böylece araştırdım ve yine tavsiyeforumu.com'da bir konu buldum.

Uzatmadan konuya gelecek olursam.

n11'den netflix tuşu olan bir kumanda sipariş ettim. Şansıma işe yaradı. Netflix direkt açılıyor ve şifre girmeden uygulama çalışıyor. Tavsiyeforumuna böyle bir platformu bize sunduğu için teşekkür ediyorum. Bazı konularda MB9x kartlarda hiçbir şekilde netfilix çalışmaz gibi mesajlar yazılmış buna binaen, Faydalanacak arkadaşlar için böyle bir konu açma gereği hissettim.

kumanda866d92cdfe484603.jpg
netflixa443c23b7843053b.jpg

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,506
Belirli bir karttan sonra dediğiniz yöntem işe yarıyor fakat 95-91 gibi kartlarda böyle bir durum söz konusu değil diye hatırlıyorum.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Corona yüzünden evde oturan bizler film sitelerine yöneldik, bunun icinde cesitli uygulamalar kullaniyoruz.Bunlardan birisi de Netflix.Tv lerimizde bu uygulama calistirmak isterken tv sini bozup sorun yasayanlar veya calisir mi sorusunu arastiranlar forumumuzu inceliyor ,actiklari konulardan bunu gözlemliyorum.

Sizinde bahsettiginiz gibi Mb9x larda bir dönem Netflix ve youtube uygulamasi calismiyordu.Vestel bu sorunu yaptigi yazilim güncellemesi ile Mb97/98 li kartlarda cözdü.Dogrudur Mb97 de uygulama calisir,ama siz biraz daha arastirmis olsaydiniz ,menünüze de Netflix acilabildigini de ögrenmis olurdunuz.Netflix yükleme yardim konusunu inceleyin.Mb97 alti kartlarda mmalesef calismiyor,teknik donanimlari yetersiz bu kartlarin.

https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-netflix-yukleme-yardim.3236/page-4#post-155272 bu konyu incelerseniz menüye nasil gelir hakkinda da bilgi sahibi olursunuz.

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
mb97-mb98 hariç diğer 9xlerde açmaz forumda bir çok konuda mevcut.kimisi modlama ile aktif etti kimisinde normal geldi. bendeki tv de yazılımdan sonra geldi modlama yapmadım

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535
MB 96 Ve alt kartlarında imkansız modlama ile yapılabilirdi.Genede hayırlı uğurlu olsun bilgilendirme için teşekkür ederiz.

Geri
Üst Alt