Çözüldü MB96 Anakart Youtube açıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hkn40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ben yazılım güncellemesi yapmadim. Bu bizim tv ile gelen yazilimsa neden gitmişti YouTube? Guncellmeyi disaridsn aldıysa ne ara aldı? ☺️

Bu arada ben yazılım güncellemesi yapmadim. Bu bizim tv ile gelen yazilimsa neden gitmişti YouTube? Guncellmeyi disaridsn aldıysa ne ara aldı? ☺️
mb376y youtube calisyordu hep internet sorunu yüzünden forumdan kaldirilmisti,arsivimde mevcut

Ben buradan "düşünce yolu" ile yolladım :hihi
Güncelleme almamıştır ,mutfakta da var mb96,baktığım ilk yer versiyon numarası oldu zaten ,ama google kaynaklı belki ,belki de vestel+google de olabilir ,mutfağa gidip bkmam lazım ama açarsam ses olacak :)

Ben buradan "düşünce yolu" ile yolladım :hihi
Güncelleme almamıştır ,mutfakta da var mb96,baktığım ilk yer versiyon numarası oldu zaten ,ama google kaynaklı belki ,belki de vestel+google de olabilir ,mutfağa gidip bkmam lazım ama açarsam ses olacak :)
Ben MB95'de denedim, çalışıyor cidden.

Ben MB95'de denedim, çalışıyor cidden.
Yarın bakarım ancak,bizimkiler yatıyorlar şimdi :ok

Benim oturma odasındaki tv de mb95 anakartlı.Bazen donmalı olsa da wifi kablosuz internet ile youtube açılıyor.

Evet ,bizde de açıldı ,hiç iyi olmadı ,hanım gördü "ben artık buradan izlerim el işi vidyolarını" dedi,ne yapsam bilmem,yazılımdaki youtube linkini mi kaldırsam :hihi

Evet ,bizde de açıldı ,hiç iyi olmadı ,hanım gördü "ben artık buradan izlerim el işi vidyolarını" dedi,ne yapsam bilmem,yazılımdaki youtube linkini mi kaldırsam :hihi
Bunu köye götür buraya yeni bir tv alalım der.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt