mb376y youtube calisyordu hep internet sorunu yüzünden forumdan kaldirilmisti,arsivimde mevcutBu arada ben yazılım güncellemesi yapmadim. Bu bizim tv ile gelen yazilimsa neden gitmişti YouTube? Guncellmeyi disaridsn aldıysa ne ara aldı?
Ben buradan "düşünce yolu" ile yolladımBu arada ben yazılım güncellemesi yapmadim. Bu bizim tv ile gelen yazilimsa neden gitmişti YouTube? Guncellmeyi disaridsn aldıysa ne ara aldı?
Ben MB95'de denedim, çalışıyor cidden.Ben buradan "düşünce yolu" ile yolladım
Güncelleme almamıştır ,mutfakta da var mb96,baktığım ilk yer versiyon numarası oldu zaten ,ama google kaynaklı belki ,belki de vestel+google de olabilir ,mutfağa gidip bkmam lazım ama açarsam ses olacak
Yarın bakarım ancak,bizimkiler yatıyorlar şimdiBen MB95'de denedim, çalışıyor cidden.
Yarın bakarım ancak,bizimkiler yatıyorlar şimdi
Evet bende de acilmisti MB95M , şaşırdım açıkcası İyi oldu amaBen MB95'de denedim, çalışıyor cidden.
Bunu köye götür buraya yeni bir tv alalım der.Evet ,bizde de açıldı ,hiç iyi olmadı ,hanım gördü "ben artık buradan izlerim el işi vidyolarını" dedi,ne yapsam bilmem,yazılımdaki youtube linkini mi kaldırsam
Der, der ,hafiften duyurusunu yaptı zatenBunu köye götür buraya yeni bir tv alalım der.
selammb376y youtube calisyordu hep internet sorunu yüzünden forumdan kaldirilmisti,arsivimde mevcut
Marka nedir?selam
benimde v376f youtube çalışmıyor bunun sizde arşivi var mı güncelleme için
vestel thorium mb96Marka nedir?
Tv nin internete bağlantısı
Kablo mu?
Wifi mi?