Evet hocam dediğiz gibi yapmıştım zaten menü 1505 malesef iki yazılım ikisinide yüklemiyormenü 1505 le yüklemeniz gerekli usb bellek usb2,0 destekli olmalı@Emre78,
yazılımlar sağlam yukarıda bir sürü kişi ve kendim test ettim sizden ricam servisinizden destek alınız. çünkü sizin tv ye defalarca yazılım denediniz. hiçbirini yüklemedi. o yüzden servisinize sorununuzu bildirin yardımcı olacaktırEvet hocam dediğiz gibi yapmıştım zaten menü 1505 malesef iki yazılım ikisinide yüklemiyor
Hocam bu usb2,0 destekli olmalı demişsiniz bunu anlayamadım usb girişkeriylemi alakalı acaba benmi yalnış anladım birtane usb giriş var zatenmenü 1505 le yüklemeniz gerekli usb bellek usb2,0 destekli olmalı@Emre78,
Hocam aynen valla haklısınız bukadar insan yüklemiş sorun çıkmamış dediğiniz gibi yükleme yapuyorum zaten gecengün verdiğiniz Carbon V.0.59.2.0 yazlımını sıkıntısız yüklemişti bunu neden yükleyemiyor factory reset te attım yüklemeden önce ama yinede olmadıyazılımlar sağlam yukarıda bir sürü kişi ve kendim test ettim sizden ricam servisinizden destek alınız. çünkü sizin tv ye defalarca yazılım denediniz. hiçbirini yüklemedi. o yüzden servisinize sorununuzu bildirin yardımcı olacaktır
Hocam nasıl anlarız usb 2 veya 3 destekli olduğunu usb konusunda pek bilgim yok taE Emre78, usb belleğiniz usb 2,0 destekli olmalı 3,0 sa sorun çıkabiliyor
teşekkür ederim umarım ufak tefek yaşadığım sorunları da çözerC Cihan06, yükleyebilirsiniz
teşekkürler emeğinize sağlıkHerkese selam,
Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır.
Mb211 için 0.59.20 yazılımından sonra gelen 0.69.40 yazılımı eklenmiştir. mb211 hayırlı olsun
mb211 0.69.4.0 core ve titanium yazılım linki :
[Gizli içerik]
Yükleme anlatım core : [Gizli içerik]