mb211 Yeni Yazılım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Upload sitemizin kurulması ile yazılım linkleri yenilenmiştir. Yazılım gelirse yeni linkten takip edebilirsiniz.
zaten bende hatırlatma yaparım :)

D Çevrimdışı

darkman2147

Yeni Üye
5 Ara 2019
25
38
Merhaba bu son güncellemeyle ilgili tavsiyeniz nedir bendeki versiyon V 0.40lı bir şey güncellendikten sonra herhangi bir veri kaybı olur mu acaba uygulamalar falan silinir mi? Teşekkürler şimdiden cevaplar için..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba bu son güncellemeyle ilgili tavsiyeniz nedir bendeki versiyon V 0.40lı bir şey güncellendikten sonra herhangi bir veri kaybı olur mu acaba uygulamalar falan silinir mi? Teşekkürler şimdiden cevaplar için..
Selam, guncellemelerde kanal değişikliği, ekran ayarlari, wifi ayarları değişmez. Veri kaybına ugramazsiniz. Güncellemeler uygulama kaybına neden olduğunu görmedim zaten olsa idi arkadaşlar yorumlarda belirtildi

D Çevrimdışı

darkman2147

Yeni Üye
5 Ara 2019
25
38
Selam, guncellemelerde kanal değişikliği, ekran ayarlari, wifi ayarları değişmez. Veri kaybına ugramazsiniz. Güncellemeler uygulama kaybına neden olduğunu görmedim zaten olsa idi arkadaşlar yorumlarda belirtildi
Hocam öncelikle teşekkürler mb211 olduğu için direkt yüklenmedi sıfırlama yaparak güncelledim bende azerspace uydusu da daha önce olan kanalları ne yaptıysam bir türlü bulamadı acaba güncellemeyle bir ilgisi olabilir mi?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam öncelikle teşekkürler mb211 olduğu için direkt yüklenmedi sıfırlama yaparak güncelledim bende azerspace uydusu da daha önce olan kanalları ne yaptıysam bir türlü bulamadı acaba güncellemeyle bir ilgisi olabilir mi?
Bu konuda birileri bı çözüm bulmuştu ama o mesajı bulamadım teraspy teraspy ile ugrasmislardi.
Eğer guncellemeden kaynaklandığını düşünüyorsan eski versiyonlarda linkte mevcut geri dönüş yapabilirsiniz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Eski versiyona da geçtim ama fayda etmedi özellikle 2 spor kanalı hiçbir şekilde geri yüklenmiyor full yazılım çözer mi acaba sorunu
Sizin tvlerde azeri uydusu varmıydı ki,bizimkilerde yok mesela,elle ekliyoruz bu uyduyu :)
Tv kurulumunda diseqC ayarı yapılıyormu,veya en iyisi neyi nasıl yaptığını yazarsan daha iyi olur bence,en azından tabiri caizse postaki saymayız sevgili darkman2147 :ok

T Çevrimdışı

TheDobrevic

Yeni Üye
4 Ocak 2020
14
25
Merhabalar bende MB211 0,49 versiyonlu bir regal tv kullanıyorum, bu versiyonu yüklersem, mağazadan netflixi yükleyebilirmiyim? şuanda yükleyemiyorum, çünkü yok.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721

Bende ki mb211 de Netflix, hatta amazon prime video da vardi
_0.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
yazılım hangisiydi
d32f294r4cw telefunken marka televizyon satildigi icin su an hangi yazilim vardi bilemiyorum ama yazilima müdahale etmedim.,orjinalde vardi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en sondakini update etsem
Sirayla güncelleme yapmaniza gerek yok, ama yanlis hatirlamiyorsam yükleyenler son güncellemeden memnun kalmamislardi,bir öncekini deneyin isterseniz.Ayrica tv nin profil dosyasini indirip kontrol edebilir misiniz netflix isaretlimi diye

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt