Selam, guncellemelerde kanal değişikliği, ekran ayarlari, wifi ayarları değişmez. Veri kaybına ugramazsiniz. Güncellemeler uygulama kaybına neden olduğunu görmedim zaten olsa idi arkadaşlar yorumlarda belirtildiMerhaba bu son güncellemeyle ilgili tavsiyeniz nedir bendeki versiyon V 0.40lı bir şey güncellendikten sonra herhangi bir veri kaybı olur mu acaba uygulamalar falan silinir mi? Teşekkürler şimdiden cevaplar için..
Hocam öncelikle teşekkürler mb211 olduğu için direkt yüklenmedi sıfırlama yaparak güncelledim bende azerspace uydusu da daha önce olan kanalları ne yaptıysam bir türlü bulamadı acaba güncellemeyle bir ilgisi olabilir mi?Selam, guncellemelerde kanal değişikliği, ekran ayarlari, wifi ayarları değişmez. Veri kaybına ugramazsiniz. Güncellemeler uygulama kaybına neden olduğunu görmedim zaten olsa idi arkadaşlar yorumlarda belirtildi
Bu konuda birileri bı çözüm bulmuştu ama o mesajı bulamadım teraspy ile ugrasmislardi.Hocam öncelikle teşekkürler mb211 olduğu için direkt yüklenmedi sıfırlama yaparak güncelledim bende azerspace uydusu da daha önce olan kanalları ne yaptıysam bir türlü bulamadı acaba güncellemeyle bir ilgisi olabilir mi?
Teşekkürler her şey için.Bu konuda birileri bı çözüm bulmuştu ama o mesajı bulamadım teraspy ile ugrasmislardi.
Eğer guncellemeden kaynaklandığını düşünüyorsan eski versiyonlarda linkte mevcut geri dönüş yapabilirsiniz
Eski versiyona da geçtim ama fayda etmedi özellikle 2 spor kanalı hiçbir şekilde geri yüklenmiyor full yazılım çözer mi acaba sorunuTeşekkürler her şey için.
Sizin tvlerde azeri uydusu varmıydı ki,bizimkilerde yok mesela,elle ekliyoruz bu uyduyuEski versiyona da geçtim ama fayda etmedi özellikle 2 spor kanalı hiçbir şekilde geri yüklenmiyor full yazılım çözer mi acaba sorunu
Tv yazılında desteği varsa tabii ,ama sanırım mb211 kartlarda yok sanki netflix diye biliyorumMerhabalar bende MB211 0,49 versiyonlu bir regal tv kullanıyorum, bu versiyonu yüklersem, mağazadan netflixi yükleyebilirmiyim? şuanda yükleyemiyorum, çünkü yok.
Tv yazılında desteği varsa tabii ,ama sanırım mb211 kartlarda yok sanki netflix diye biliyorum
mb211 kartlarda
Bunları sıraylamı update etmem lazım yoksa direk en sondakini update etsem oluyormu?
Sevgili hosbulduk,o zaman ne yapması gerektiğini yaz bari,ben bilmiyorum mb211 kartları ama sanki yok gibiydi,sendeki yazılım hangisiydi,buradan mı indirmiştin ?Bende ki mb211 de Netflix, hatta amazon prime video da vardi
d32f294r4cw telefunken marka televizyon satildigi icin su an hangi yazilim vardi bilemiyorum ama yazilima müdahale etmedim.,orjinalde vardi.yazılım hangisiydi
Sirayla güncelleme yapmaniza gerek yok, ama yanlis hatirlamiyorsam yükleyenler son güncellemeden memnun kalmamislardi,bir öncekini deneyin isterseniz.Ayrica tv nin profil dosyasini indirip kontrol edebilir misiniz netflix isaretlimi diyeen sondakini update etsem