En güncel surumdesiniz, eğer ssiptv denediyseniz ottplayer de deneyebilirsiniz.fikoloji üstadım bu tv ye ssiptv yükledik ıptv açılmıyor buna uygun yazılım varmı acaba bu ip tv nin çalışması için vestel tv lerdde ilk defa böyle sorun yaşadım yardımlarınız için şimdiden tşkler
ustam ss ıp tv de server yüklü bir kanala giriyorsun hiç kanal açılmıyor yani bağlanmıyorEn güncel surumdesiniz, eğer ssiptv denediyseniz ottplayer de deneyebilirsiniz.
IPTV açılmıyor derken tam sorun neydi
Ottplayer uygulamasını deneyin, olmassa aynı işlemi telefonumuzdan deneyin sağlam mı link çalışıyor mu görün, olmassa TV yi sıfırlayıp tekrar denersinustam ss ıp tv de server yüklü bir kanala giriyorsun hiç kanal açılmıyor yani bağlanmıyor
telefonda sorun yok server çalışıyor çok vestel tv ye server yükledim sadece bu tv de sorun yaratıyor.hatta m3u8 olarak da dosyayı yükledim sorun aynıOttplayer uygulamasını deneyin, olmassa aynı işlemi telefonumuzdan deneyin sağlam mı link çalışıyor mu görün, olmassa TV yi sıfırlayıp tekrar denersin
Dediğim gibi ottplayer dene olmassa TV yi sıfırlayıp tekrar denetelefonda sorun yok server çalışıyor çok vestel tv ye server yükledim sadece bu tv de sorun yaratıyor.hatta m3u8 olarak da dosyayı yükledim sorun aynı
Dediğim gibi ottplayer dene olmassa TV yi sıfırlayıp tekrar dene
tv yi sıfırlayıp ott playerde denedim vod filmler çalışıyor canlı yayınlar error veriyor üstadımDediğim gibi ottplayer dene olmassa TV yi sıfırlayıp tekrar dene
iptv linklerini bekleyince 1 veya 2 dakika sonra açılıyor;tv yi sıfırlayıp ott playerde denedim vod filmler çalışıyor canlı yayınlar error veriyor üstadım
Aynı güncelleme bana da geldi bu sorunların yanında mesela Youtube ayarları her defasında kendi kendine resetleniyordu smart menüye her girişte ilk defa açmış gibi sözleşme kabul etme gibi sorunlar yaşadım ve 69 .0.7 ye geri döndüm.Son güncelleme berbattı resmen...Selamlar; uzun süre sonra mb211 vestel televizyonum internet'ten kendi kendine güncelleme aldı ve bunun sonucu kumanda tuşlarında tutukluk algılamama ve kitlenme sorunları baş göstermeye başladı; iptv izlemek için kulladıgım ssiptv ve ottplayer uygulamalarıda çalışmamaya başladı buna benzer sorun yaşayan veya çözebilen oldu mu? V,0,69,12,1 güncellemesi....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iptv linklerini bekleyince 1 veya 2 dakika sonra açılıyor;
hayır derhan34 dost bekledikten sonra error veriyorSelamlar; uzun süre sonra mb211 vestel televizyonum internet'ten kendi kendine güncelleme aldı ve bunun sonucu kumanda tuşlarında tutukluk algılamama ve kitlenme sorunları baş göstermeye başladı; iptv izlemek için kulladıgım ssiptv ve ottplayer uygulamalarıda çalışmamaya başladı buna benzer sorun yaşayan veya çözebilen oldu mu? V,0,69,12,1 güncellemesi....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iptv linklerini bekleyince 1 veya 2 dakika sonra açılıyor;