MB140 Yeni Yazılım

peki kurtarma linklerinden hangisini denemem lazım bu durumda. Carbon titanium.
farklı usb ile de denedim çünkü.
Peki bu şekilde transition versiyonunda kalınca sıkıntı olur mu, veya bunun bir süresi var mı?
hayır sorun yok.
kurtarma yazılımı titanyum olan vestel harici markalar için geçerlidir.
carbon olan vestel markası içindir

tamm teşekkürler, ve Hayırlı Bayramlar...

Hort, konuyu hortlatdım, 2.30.0.1 dan daha güncel yazılım varsa kaleye mum dikiniz ?

cevap veren yok mu? :polis

IMG-20201103-WA0002.jpg
IMG-20201103-WA0004.jpg

kurtarma yazılımını yükledim bu şekilde açıldı yardımcı olabilirmisini?

mrb ben yeni üye oldum ve sizden yardım isiyorum hı level v.0.38.2.0 mb140 versiyonlu
carbon ve titanyum adlı iki dosya var hangisini yüklemem lazım yardımcı olurmusunuz llütfen
acil görüntü geliyor fakat menü yazıları görünmüyor versiyon silinmiş bir de kanallar çalışmıyor isimleri var

mrb ben yeni üye oldum ve sizden yardım isiyorum hı level v.0.38.2.0 mb140 versiyonlu
carbon ve titanyum adlı iki dosya var hangisini yüklemem lazım yardımcı olurmusunuz llütfen
acil görüntü geliyor fakat menü yazıları görünmüyor versiyon silinmiş bir de kanallar çalışmıyor isimleri var
vestel için carbon diğer markalar için titanium

Mb140 ana kartınız varsa 0 ile başlıyorsa önce geçiş sonra V1 versiyinu yüklemeniz gerekiyor.
Hı level Titanyum

vestel mb 140 da v.1.38.7.0 yüklü bunu direk 2.28.0 yükseltebiliyozmu yada yükseltmelimiyiz.

vestel mb 140 da v.1.38.7.0 yüklü bunu direk 2.28.0 yükseltebiliyozmu yada yükseltmelimiyiz.
sizinki v1 versiyon, yanlış bilmiyorsam yüklenebilir tabi yükleyin demiyorum tv çökebilir!!!! orjinaliniz v1 dir. siz v1 de devam edin

2 ile başlayanlar QUI menü eger mb130 gibi ise yüklemeniz halinde tv çöküp kart değişimi gerekecektir :)
Denedim ben ya V2 ye V3 yükledim yada V1 e V2 yükledim ama hatırlamıyorum hangisini kurcaladım, tabiki bu işlem riskli, servis fark ederse garanti dışı kalır

Geri
Üst Alt