MB140 Yeni Yazılım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Biraz saçma olacak fakat tv smartsız olduğu için güncelleme + bir özellik getirmez.
:kiskis

fz.jpg

M Çevrimdışı

manofvalour

Yeni Üye
4 Ağu 2019
11
40
yoksa yok deyin, niye bos muhabbet yapiyonuz, o roketi sahibine iade ederim, smartsiz ise gerek yok veya arti ozellik getirmez gerek yok, walla egitim sart, beni silin millet, to be deleted

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
yoksa yok deyin, niye bos muhabbet yapiyonuz, o roketi sahibine iade ederim, smartsiz ise gerek yok veya arti ozellik getirmez gerek yok, walla egitim sart, beni silin millet, to be deleted
Bahsettiğiniz tv kendinden uydu alıcılı sıradan bir tv firmalar ürettikleri üründe hata görürse düzeltmek için yazılım yaparlar yazılım sorarken sizin üslubunuz hoş değildi saçma sapan kelimelerinden bahsederek yazılım istediniz. Son mesajınızda da eğitimden bahsediyorsunuz yazdığınız yazıyı kontrol ediniz. Tv nizde yazılım ile eklenebilecek özellikte yok. Roket konusuna yorumum yok. Adem Helvacı Adem Helvacı Usta gerekeni yapar.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yahu yürü git saygısız çakal karlos.

Zaten istenmediğini anlamamışsın bir de ''beni silin'' diye atarlanmışsın zırto.

Sana cevap yazan ustalara saygılı olmayı ÖĞRENECEKSİN.

Dua et Ahmet'e denk gelmişsin de sessiz sedasız hesabını kapatmış sadece..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bahsettiğiniz tv kendinden uydu alıcılı sıradan bir tv firmalar ürettikleri üründe hata görürse düzeltmek için yazılım yaparlar yazılım sorarken sizin üslubunuz hoş değildi saçma sapan kelimelerinden bahsederek yazılım istediniz. Son mesajınızda da eğitimden bahsediyorsunuz yazdığınız yazıyı kontrol ediniz. Tv nizde yazılım ile eklenebilecek özellikte yok. Roket konusuna yorumum yok. Adem Helvacı Adem Helvacı Usta gerekeni yapar.
Roket adresi bulmuş ustacım sorun yok, Roket öyle nokta atışı hedefi bulmuş ki acısı ile buraya zıplamış hergele kerkenez.

Yumuşak G kuşağı seni..

P Çevrimdışı

pınpın

Yeni Üye
2 Eyl 2021
5
38
Tamam o zaman şikayeti belirtmeniz daha iyi olurdu versiyon sorunca guncellemeye gidiyor akıl. Bı üste teraspy link vermişti kontrol edin
teşekkür ederim :)
Şöyle alayım sizi :)

TV etiketim bu şekilde. ilk başta hiçbir şekilde açılmıyordu. Bu forumu okumadan bir önce bilgisizce bir yazılım yükledim. TV açıldı ancak ekran 180 derece dönmüş, renkler çok kötü bir şekilde... ilk kurumda kanalları da buldu ancak dediğim gibi renkler çok kötü. Yardımcı olmanızı umut ediyorum:)
e77421ec-df7c-43ca-8892-e215feabdf7953f1ca776916fc50.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
teşekkür ederim :)

TV etiketim bu şekilde. ilk başta hiçbir şekilde açılmıyordu. Bu forumu okumadan bir önce bilgisizce bir yazılım yükledim. TV açıldı ancak ekran 180 derece dönmüş, renkler çok kötü bir şekilde... ilk kurumda kanalları da buldu ancak dediğim gibi renkler çok kötü. Yardımcı olmanızı umut ediyorum:)
e77421ec-df7c-43ca-8892-e215feabdf7953f1ca776916fc50.jpg
Full yazılım linkini verdim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hocam merhabalar, Transition yükseltmesi yapmam için ekranı alamıyoruz vestel yazısı geliyor sonra siyah ekran geliyor kapanıyor tv. nasıl Transition yükseltmesi yapabilirim? ya da yükseltme yapmadan olmaz mı güncelleme? ( V.0.12.3.0 versiyonum) sn: 7767605 700957
Önce full yazılım atıp TV çalışmıyor ise çalıştırmanız gerekir

Geri
Üst Alt