MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hiç fark etmedim sanırım sağolasın ALLAH razı olsun kusura bakmayasın. Durum tarafa bakmıyorum sanırım. Saglıklı sıhhatli hep beraber bütün forum üyeleri ve yöneticileri ile İnşALLAH. Carbon yazılımdan full mu yükleyecem
sende carbon veya titanyum yok abi seninki qui menü- qui menüde dali görseli,picasso görseli,vestel görseli,telefunken görseli,toshiba görseli olarak ayrılıyor.
hi level için ilk sayfada v5 bölümünde picasso olana tıkla, oradan güncel klasörüne girip mevcut dosyayı indir. rardan çıkarıp usb ye at, home tuşuna basıp 1505 yap yüklemeye onay ver.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
sende carbon veya titanyum yok abi seninki qui menü- qui menüde dali görseli,picasso görseli,vestel görseli,telefunken görseli,toshiba görseli olarak ayrılıyor.
hi level için ilk sayfada v5 bölümünde picasso olana tıkla, oradan güncel klasörüne girip mevcut dosyayı indir. rardan çıkarıp usb ye at, home tuşuna basıp 1505 yap yüklemeye onay ver.
upgrade_mb130.bin Olarak ayıklandı bu dosyayı Profile falan yapmadan dogrudan flash bellege atıp 1505 yaparak güncellensinmi yazınca tv evet onaylıyorum değilmi :)

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
F fikoloji, hi-level 49uhl 650 için hangi yazılım doğrusu.
sizin paylaştığınız mb 130 anakart için v5.28.40 yazılım,yazılım indirme adresinde v5.28.7.4 olarak var .
doğrusu nedir.

S Çevrimdışı

SSBMAN

Aktif Üye
16 Ocak 2020
55
44
Vedatank Vedatank hocam. Bu TV den bende aldım forumdaki arkadaşlar sayesinde. Güncelleme de ne tür değişiklikler fark ettiniz. Biraz kullanıcı yorumu aktarırsanız hem benim için hem diğer arkadaşlar için çok faydalı olacaktır. Şimdiden Teşekkürler.

Tabi, bizlere bu imkanı sağlayan F fikoloji hocama ayrıca teşekkürler.

Saygı ve sevgilerimle...
Barış

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Vedatank Vedatank hocam. Bu TV den bende aldım forumdaki arkadaşlar sayesinde. Güncelleme de ne tür değişiklikler fark ettiniz. Biraz kullanıcı yorumu aktarırsanız hem benim için hem diğer arkadaşlar için çok faydalı olacaktır. Şimdiden Teşekkürler.

Tabi, bizlere bu imkanı sağlayan F fikoloji hocama ayrıca teşekkürler.

Saygı ve sevgilerimle...
Barış
Ben işin açıkçası pek bir değişiklik fark edemedim izleme mesafem 4 metre gayet güzel görüntüsü var ben sadece tv kanallarını izliyorum diğer özellikleri izlemiyorum. Ayrıca şunuda söyleyeyim uydu alıcım tivibu uydu belki ondan fark edilecek bir şey olmayabilir. Saygılarımla.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
F fikoloji, Bu yazılım UHL 650 iki parti içinde geçerli mi ? LG panelli olanlara da yüklenebilir mi?
Sayın Recep GÖRMÜŞ ben değerli kişi fikoloji beyin tarifleri üzerine UHL 650 LG panel ips modele V.5.7.28.4 güncellemeyi yükledim. Yanlız ben tivibu uydu ile televizyonu izliyorum mesela görüntü çözülürlüğü 1080İ olarak görüntü alıyorum. Televizyonun kendi alıcısı ile hiç denemedim uyumsuzluk olacağını sanmıyorum. Gerçi en doğru bilgiyi sayın fikoloji verir.

Geri
Üst Alt