ertgrlkbrr
Yeni Üye
Verdigim yazilimi sabah kontrol edıp dönüş saglariz olurmu ?O zaman şöyle yapim ana sürümü atmıştınız dün. Tekrar ana sürüme geçiş yapıp daha sonra bugün yönlendirdiğiniz sayfadaki sürüme geçiş yapim daha sağlıklı olması için.
Su anda mevcut sürümümüz nedir ?Bende ud9400 yükledim menü güzel sadece sol üst köşeye gelen kanal ismi gözü rahatsız edici büyük olmus tv de görüntü de düzelme oldu bana göre. bndekı sorunlar sunlar oldu netflix sorunlu gırılmıyor kumanda da ınternete giriş tuşu fonksıyonu işlemiyor. telefon da youtube de tv de izle tıkladıgım zaman tv de görmüyor baglanıyor dıyor ama tv ye aktarmıyor @fikoloji neyapmam gerek
Verdigim yazilimi sabah kontrol edıp dönüş saglariz olurmu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
v 4.35.8.0Verdigim yazilimi sabah kontrol edıp dönüş saglariz olurmu ?
Su anda mevcut sürümümüz nedir ?
Verdigim yazilimi sabah kontrol edıp dönüş saglariz olurmu ?
Su anda mevcut sürümümüz nedir ?
En alyta paylaştığım 3.62.33 yazilimina mi dönemesinizMesaj otomatik olarak birleştirildi:
v 4.35.8.0
Tamamdir verdiğim yazılımı kontrol edeceğimtekrar 4.35 döndürdüm ama asıl ana yazılım geçmek için ok tuşuna basıyorum herhangir işlem almıyor ama çekirdek yazılım yüklemelerinde geçiyor hemen.
hocam mesajlar mı karıstı aybı anda dıger kişiyedemı yazdınız bnm öncekı sürüm 3.62.33 dü paylastıgınız yeni sürümü yükledim tv de görünen sürüm v4.35.8.0 tv de görüntü netleşti zaten sorun vardı . ama yukarı da anllatıgım sorunlar var birde youtube detv aktarma olmuyo . 3.62 33 mı döneyim tekrar kusura bakmayın mesajlar birlestirildi dıo anlamadımEn alyta paylaştığım 3.62.33 yazilimina mi dönemesiniz
Evet bi kac kişiye yazınca ve telefondan cevap verince öyle oluyor ?hocam mesajlar mı karıstı aybı anda dıger kişiyedemı yazdınız bnm öncekı sürüm 3.62.33 dü paylastıgınız yeni sürümü yükledim tv de görünen sürüm v4.35.8.0 tv de görüntü netleşti zaten sorun vardı . ama yukarı da anllatıgım sorunlar var birde youtube detv aktarma olmuyo . 3.62 33 mı döneyim tekrar kusura bakmayın mesajlar birlestirildi dıo anlamadım
En alyta paylaştığım 3.62.33 yazilimina mi dönemesiniz
Tamamdir verdiğim yazılımı kontrol edeceğim

hocam cvp için tsk edrım hanı bn memnun kaldım görüntü iyileşti için acaba o söylediğim soruna müdahale edemeyımız netflix kullanmadıgım için önmsemıyorum. sorunum bu yotube tv aktarma sorununa çözüm nasıl yapabılırım eskı sürüme dönmeden? . ama eger dersenızkı bu yeni sürüm sorunlu eskıye dönün dönerim tsk ederim.Evet bi kac kişiye yazınca ve telefondan cevap verince öyle oluyor ?
3.62.33 yazilimini ben ve bir sürü kişi döndü sorun olmadı
hocam bu youtube den tv e akdarma da sizde sorun oldumu deneme sansınız var mıRenkler gayet güzel oldu. Q menü ve smart TV kısayol çalışmıyor ama benim için sorun değil ben memnun kaldım. Teşekkürler @fikoloji
Aslında sürüm sorunlu değil. Bu sürüm ilk başta paylaştığım modellerin yazılımı. Ama ben denedim benimkini yukselttim. Hoşuma da gitti. He bende öyle bir sorun varmı dersen direk aktarıyor. Tabi ben ilk kurulum yaptım onu hatırlatayım. Ayrıca dediğin gibi bende netflix kullanmıyorum.yüzden bu görüntüyü bırakıp eskiye dönmemhocam cvp için tsk edrım hanı bn memnun kaldım görüntü iyileşti için acaba o söylediğim soruna müdahale edemeyımız netflix kullanmadıgım için önmsemıyorum. sorunum bu yotube tv aktarma sorununa çözüm nasıl yapabılırım eskı sürüme dönmeden? . ama eger dersenızkı bu yeni sürüm sorunlu eskıye dönün dönerim tsk ederim.