narsilbjk
Aktif Üye
- 27 Eki 2018
- 56
- 42
uygulamar da türktelekom tivibu var mı acaba
en sağ üste var 2. resimuygulamar da türktelekom tivibu var mı acaba
merhaba, siz dün meb 130 toshiba tv için yazılım sitemiştiniz televizyonunuz toshiba mı ?az önce yükledim ama bende gelmedi ekleme kısmına girdim orda da gözükmüyor
evet aynen yükledim herşey çalışıyor hemen hemenmerhaba, siz dün meb 130 toshiba tv için yazılım sitemiştiniz televizyonunuz toshiba mı ?
evet aynen yükledim herşey çalışıyor hemen hemen
siz buraya bakın : https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-toshiba-qui-v43580-yeni-yazilim.2975/
bu yazılım sizin tv ye uymaz
normalde aynı yazılm versiyonu geçerli, ama anlaşma ve patentlerle alakalı sıkıntı doğurabilir.enterasan ama bu yazılımı yükledim ve çalışıyor herşeyi ile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
normalde aynı yazılm versiyonu geçerli, ama anlaşma ve patentlerle alakalı sıkıntı doğurabilir.
şöyle düşünün normalde bu yazılım 49UD8450 ve 55UD8450 modellerine aittir. ama diğer mb130 larda yükliyebilir. örnekte olduğu gibi netflix çalışmadı
aynen öyleO zaman şöyle yapim ana sürümü atmıştınız dün. Tekrar ana sürüme geçiş yapıp daha sonra bugün yönlendirdiğiniz sayfadaki sürüme geçiş yapim daha sağlıklı olması için.
şuan eve yeni geldim flash diskim ile sabah atmıştım OK basılı tutarak ama şuan full yazılımı terkar yüklemek istediğimde geçmiyor tv , farklı bir yöntem var mı acaba ?aynen öyle