üzgünüm yoktur, yaparsanız sorunlar baş gösteriyor özellikle v5 yazılımı yüklerseniz tv çökecektirMB130 V3 yazılımlı hitachi tv ye qui menu yapmanın bir yolu var midir?
selam,İyi akşamlar! Lütfen Hitachi 49HL15W64 için kararlı firmware söyle.
optik te direk vermesi lazım eğer vermiyorsa yazılım güncellemesi yapmanız gerekir
Bende aynı durumu yaşıyorum bir ssiptb yi veya başka bir uygulamayı ekleyemiyorum.Merhaba . Bende 55ud8200 Vestel kullanıyorum. TV den genel anlamda çok memnunum. Sadece kumanda da bulunan akıllı tuşu smart uygulamalara programliyamiyorum sadece kanalları hafızasına aliyor. Diğer Netflix , Youtube, tuşu gibi çalışması gerek aslinda.Yazılım guncellemeleriyle bır arayisim var. Paylaşımları çok faydalı buldum şimdiden teşekkürler
Benimde amacım aynı. Sadece YouTube uygulaması ni hafızaya aliyor. Diğer smart uygulamaların hicbirini kaydetmiyorBende aynı durumu yaşıyorum bir ssiptb yi veya başka bir uygulamayı ekleyemiyorum.
Denedim ama sonuç değişmedi smart uygulamayı hangi kanalda actiysam sadece o uydu kanalını hafızaya aliyor.uygulamayi baslatmiyor malesefU ugurguner45, usb girişine boş flash bellek takıp denermisin