A
alisavas32
Yeni Üye
- 27 Eki 2017
- 42
Yalnız tüm ayarlar sıfırlanır bilginiz olsun.anladım hocam bir deneyeceğim teşekkürler
Yalnız tüm ayarlar sıfırlanır bilginiz olsun.anladım hocam bir deneyeceğim teşekkürler
anladım peki yapmasak böyle kalsa bir sıkıntı olur muYalnız tüm ayarlar sıfırlanır bilginiz olsun.
Olmaz ama Servis menüsünde son yazılımın tarihini istemiyor muydunuz? Bu kadar yazdık yani sizde yapın artık ?anladım peki yapmasak böyle kalsa bir sıkıntı olur mu
Hadi yine karışmadan geçmeyeyimYalnız tüm ayarlar sıfırlanır bilginiz olsun.
Yorumlara bakabilirsiniz. Performans ve görüntü konusunda geliştirmeler yapılmıştırBu yazılımların etkisi ne derecede oluyor
modlama kısmı : https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/page-66Merhaba dün regal 55r7540u 4k smart led TV aldım görüntüsü hızı çok iyi yalnız servis moduna girince çoğu özelliğinin kapalı olduğunu farkettim bunları nasıl aktif edebilirim arkadaşlar?
Tv yazılımı "sadece okunur" olduğundan ancak "profillerle" bazı uygulamalar açılabilir ve bazı opsiyonlar değiştirilebilir sadece sevgili F fikoloji nin verdiği linkte konu anlatılmıştır sevgili cinarelektronik16,ama tv yazılımı "salt okunur" durumdan çıkmazMerhaba dün regal 55r7540u 4k smart led TV aldım görüntüsü hızı çok iyi yalnız servis moduna girince çoğu özelliğinin kapalı olduğunu farkettim bunları nasıl aktif edebilirim arkadaşlar?
teşekkür ederim eve gidince denicem inşallah bir terslik olmaz daha ikinci günü evde dahaTv yazılımı "sadece okunur" olduğundan ancak "profillerle" bazı uygulamalar açılabilir ve bazı opsiyonlar değiştirilebilir sadece sevgili F fikoloji nin verdiği linkte konu anlatılmıştır sevgili cinarelektronik16,ama tv yazılımı "salt okunur" durumdan çıkmaz
büyük bir ihtimalle 2 ayrı flaş bellekle yapıcam geri dönüş biletim garanti olsunBence hemen işe girişme hata durumunda tv döngüye girebilir,ama aldığın (tvden) profilleri (3 adettir) mutlaka kopala-yapıştır yapıp sakla
Tv yeni,önce güle güle kullan ,zaten 615 dakikadır çalışıyor,tek sıkıntısı kulaklık takıldığında sesin "ayarlar" menüsünden açılması, her modelde olmuyor ama kulaklı takıp dene,hatta şünüda göz önüne alabilirsin,kulaklık takıldığında tv hoparlöründen de ses geliyorsa ,işte o zaman profille oynamayla düzelir,sakın başka profili yükleme bu konuda,kendi profilinden yapılmalıdır.büyük bir ihtimalle 2 ayrı flaş bellekle yapıcam geri dönüş biletim garanti olsun
Valla çok teşekkür ederim bu ayrıntılı bilgi için kendi orijinal dosyalarını ayrı Bi flasdisk de saklarım ozaman. ?Tv yeni,önce güle güle kullan ,zaten 615 dakikadır çalışıyor,tek sıkıntısı kulaklık takıldığında sesin "ayarlar" menüsünden açılması, her modelde olmuyor ama kulaklı takıp dene,hatta şünüda göz önüne alabilirsin,kulaklık takıldığında tv hoparlöründen de ses geliyorsa ,işte o zaman profille oynamayla düzelir,sakın başka profili yükleme bu konuda,kendi profilinden yapılmalıdır.
Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]
[Dvbapi] bölümü etkin = 0 | 1 1 = DVB API etkin, varsayılan: 0 DVB API'yi duraklatmak için /tmp/.pauseoscam dosyasını oluşturun, ör. STB bekleme moduna girerse ve OSCam sadece SC sunucusu olarak kalırsa. listen_port = 0 | bağlantı noktası SAT IP istemcileri için TCP / IP...tavsiyeforumu.com