barbarosso
Aktif Üye
- 7 Eki 2017
- 341
Yeni guncelleme Regal ilgili modele henüz yayınlanmamış.dcf numarası yazılımsal bir işlem ile yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
İnternetten yazılım dcf ye göre veriliyordu,sanırım (emin değilim) markaların cdf leri farklı olabilir,bir de yine yanılmıyorsam panale göreydi yazılımlar,en azından bizim tv lerde panel ,marka ve dcf'ye göre idi (MB9x serisi)Yeni guncelleme Regal ilgili modele henüz yayınlanmamış.dcf numarası yazılımsal bir işlem ile yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
TRT kararı ile kaldırıldı.Merhabalar benim mb 130 tv ye gecengün internet üzerinden yazılım güncellemesi geldi sürümü V.5.35.8.6 güncellemeden sonra trt izle uygulaması gitti sebebi ne olabilir acaba
Sadece QUİ menülü televizyonlarda yok.Hiç iyi olmadı trt eski dizilerini buradan izliyodum youtubede çok reklam çıkıyor trt izle ile reklamsız izliyordum trt nedem böyle bir karar aldı acaba
iOS telefonlara da mesaj geldi. Trt izle uygulamasına destek verilmeyecek isterseniz tabiiden izleyebilirsiniz diye.Sadece QUİ menülü televizyonlarda yok.
v5.35.8.7 banada acil lazım
merhabalar wireless display uygulamasını açıp pc ile görüntü aktar dediğimde tv donuyor anca fişini söküp takınca düzeliyor daha önceki yazılımda problem yoktu v5.35.8.3 de bu sorun oluştu. şimdi forumda gezinirken tesadüfen gördüm v5.35.8.7 sürümü varmış sanırım o sürümü paylaşma imkanınız var mı teşekkür ederim
Çok acilse servisten ücret karşılığı yardım alın.v5.35.8.7 banada acil lazım
Güncel yazılım 5.35.8.3Benim 40u9400 model vestel tvm de son yalımlım 5.35.2 sürümünde. Son zamanlarda wifi bağlantısında sıkıntı yaşıyorum. Kablosuz bağlantı ayarlardan kayboluyor tv yi sıfırladığımda geliyor ama bir süre sonra tekrar gidiyor. Burda 5.35.4 sürümü var görünüyor ama tv ye gelmedi. Acaba 5.354 sürümünü nerden indirip tv ye yükleyebilirim?
Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim güncel yazılımı yükledim tv ye ama sprunum düzelmedi hala kablosuz bağlantı seçeneği gelmiyorGüncel yazılım 5.35.8.3