teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Şimdi gördüm , yaşlılık
Şimdi gördüm , yaşlılık
seri numarası ver kontrol edelim.TV, uydu çanağa bağlı değil.dosya olarak mümkün mü paylaşmanız?
8428050000978 benim seri numaram. Yazılım güncellemesi geldi, 5.35.8.6 sürümü, yazılım yükseltmesini indirip, uyarıyı kabul etmeme rağmen yüklenmiyor. Vestel'in sitesinde ise 5.35.8.3 var. Çok garip bir güncelleme.seri numarası ver kontrol edelim.
5.35.8.3 gözüküyor.
Teşekkür ederim.
Ben bir fark göremedim, önceki yazilimı epeydir kullanıyordum göz aşinalığı vardı menü tuşuna uygulamalar vs. Altta çıkıyordu ve menü siyah renk idi, şimdi ekranın ortasında ve renk tonları farklı.Görüntü,renk ,ekran geçişlerinde bir fark görülebiliyor mu dikkate değer?
Ayarlardan yazılım güncellemeye girin, online olarak sorguluyor yazılımı. zaten benim tv'de çanak bağlı değil. online olarak güncelledi.Yazılım güncelleme frekansını bakıp yazabilir misiniz, geçici olarak TV yi uydu çanağa bağladım.deneyeyim ben de.halihazirdaki bendeki frekans eski olabilir.
İnternet bağlı mı tvde ,oradan alıyor yazılımı, bir de dcf numarasından diye hatırlıyorumYazılım güncelleme frekansını bakıp yazabilir misiniz, geçici olarak TV yi uydu çanağa bağladım.deneyeyim ben de.halihazirdaki bendeki frekans eski olabilir.