MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
received_738851553282945d84fc62a6a49e2b155602452f89532af.jpg

IMG_20200428_1844345dc07f7284a12f10.jpg

Where can i find an update for my Hitachi 55hl9000g?

The update files you can find on the forum are only for domestic models. Actually you can install any v5.35.8.3 update, but it will change the UI design. (You may or may not like the other designs.) And you may not come back the Hitachi UI if you can't find the Hitachi update file.

C Çevrimdışı

chaos knight

Aktif Üye
26 Şub 2019
141
Merhaba arkadaşlar. Vestelden 65O9900 mb130E anakartlı tv için yazılım istedim. v5.35.8.3 kodlu yazılımı gönderdiler. Flash diski USb portuna taktım ve tv açıkken (uydu kanalları olabilir) menü+1505 tuşlarına bastıktan sonra gelen soruya evet cevabını vererek yükleme yaptım. Dolby vision parlakta film algılayıcı kullanıcı istediğine bağlı değil, hala değiştirilemiyor. Ancak hareketlerde film algılayıcı açıkken belirgin iyileşme var. Paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kafkaskartali

Aktif Üye
7 Ocak 2021
60
31
Merhaba arkadaşlar. Vestelden 65O9900 mb130E anakartlı tv için yazılım istedim. v5.35.8.3 kodlu yazılımı gönderdiler. Flash diski USb portuna taktım ve tv açıkken (uydu kanalları olabilir) menü+1505 tuşlarına bastıktan sonra gelen soruya evet cevabını vererek yükleme yaptım. Dolby vision parlakta film algılayıcı kullanıcı istediğine bağlı değil, hala değiştirilemiyor. Ancak hareketlerde film algılayıcı açıkken belirgin iyileşme var. Paylaşmak istedim.
Nereden talep ettiniz hocam yazılımı?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Yazılım forumda mevcut. Genel arayüz performansını da bariz şekilde iyileştiriyor. Ben gayet beğendim.

C Çevrimdışı

chaos knight

Aktif Üye
26 Şub 2019
141
Yazılım forumda mevcut. Genel arayüz performansını da bariz şekilde iyileştiriyor. Ben gayet beğendim.
Doğru haklısınız yazılım sitede mevcut, ancak yükleme şekli farklı. Daha önce tv’yi kapatıp yüklemeyi denedim olmadı. Tv açıkken menü+1505 tuşlarına sıralı basınca yükleyebildim.

M Çevrimdışı

Mateusz1985

Yeni Üye
27 Nis 2020
9
39
Pliki aktualizacji, które można znaleźć na forum, dotyczą tylko modeli krajowych. Właściwie możesz zainstalować dowolną aktualizację v5.35.8.3, ale zmieni to wygląd interfejsu użytkownika. (Możesz lubić inne projekty lub nie.) I możesz nie wrócić do interfejsu użytkownika Hitachi, jeśli nie możesz znaleźć pliku aktualizacji Hitachi.
So i can update my tv with v5.35.8.3 update for vestel tv and IT will work?
The update files you can find on the forum are only for domestic models. Actually you can install any v5.35.8.3 update, but it will change the UI design. (You may or may not like the other designs.) And you may not come back the Hitachi UI if you can't find the Hitachi update file.
So i can update my tv with v5.35.8.3 update for vestel tv and IT will work? With my current software i have some issues with dolby vision dark profile. Picture isn't smooth. Seconda problem is with my cable TV. I need to set movie sense to medium to watch smooth picture but then some artefacts are on screen

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
424
46

_20220108_004333.jpg

_20220108_004803.jpg

Selamlar tvdeki otomatik kapama olayını nasıl düzeltebiliriz tv oto kapama iki türlü galiba birinciye 00:30 dakikada kapansın diye ayarlıyorum 30 dakika sonra kapanıyor tvyi geri açtığımda 30 dakika tekrar pasif duruma geliyor bu ayarı bir defaya mahsus yapsak sürekli aktif kalsa çok iyi olur
her yarım saatte veya 15 dakikada bir tvyi otomatik kapanmasını istiyorum ekrana uyarı geliyor 30 dakika işlem yapılmadığına otomatik kapansın diye soruyor evet yada iptal dediğimde daha önce ayarladım 30 dakika sonra otomatik kapansın modu aktiftir pasif geçiyor bunu sürekli aktiftir nasıl tutabiliriz bu benim için çok önemli mutlaka bir çare bulmam lazım ikinci seçenekte 1 saat 2, 3.4.5.6.diye devam ediyor bu ayarda 1 saat olarak ayarlıyorum tv otomatik kapanmıyor son güncelleme v.5.35.8.3 yazılımını internetten yüklemek istedim yazılım bulunamadı yazısı çıkıyor benim tvye güncellenen yazılım lar neden gecikmeli olarak geliyor tvdemi bi sıkıntı var yoksa vesteldeki sistemdenmi bir önceki v5.35.4 sürümde benim tvye çok geç geldi 1.2 ay öncesine kadar yazılım bulunamadı diyodu sonradan otomatikteyken v.5.35.4. güncel yazılım gelmişti yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
424
46
_20220128_012016.jpg
diğer ayarlardan ayarlayamadım ana ekrandaki bar üzerinde sistem üzerine geldiğimizde altta seçenekler çıkıyor görselde işaretlediğim gibi oradan ayarladım 30 dakika ya fakat tv kapanıp açtığımda sıfırlanır pasif hale dönüyor bu ayar neden sürekli aktif kalmıyor ne yapmamız gerekiyor

Son düzenleme:
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
So i can update my tv with v5.35.8.3 update for vestel tv and IT will work?

So i can update my tv with v5.35.8.3 update for vestel tv and IT will work? With my current software i have some issues with dolby vision dark profile. Picture isn't smooth. Seconda problem is with my cable TV. I need to set movie sense to medium to watch smooth picture but then some artefacts are on screen

Yes, core updates will work. The one of the users wrote that, Movie Sense performance is increased with v5.35.8.3. It may or may not help.

There are different branded core update files. If you install Vestel file, your TV's UI (colors, design etc) will be converted to Vestel one. If you install the Toshiba file, the UI will be Toshiba one. (This updates will not touch boot logo. Only UI) And Dolby Vision may not work except Vestel and Toshiba files.

The files are on the first message. (You may need to like to see files section) Only install v5.35.8.3 updates and don't try too old versions. Because we don't have full software to debrick your TV. Only authorized service in your country can get it from Vestel.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
_20220128_012016.jpg
diğer ayarlardan ayarlayamadım ana ekrandaki bar üzerinde sistem üzerine geldiğimizde altta seçenekler çıkıyor görselde işaretlediğim gibi oradan ayarladım 30 dakika ya fakat tv kapanıp açtığımda sıfırlanır pasif hale dönüyor bu ayar neden sürekli aktif kalmıyor ne yapmamız gerekiyor
Senin ayarladığin hızlı kapatmadir.bu kişi isteğine bağlı kurulan saat gibidir o saat gelince kapanır.

Benim dediğim otomatik kapanma ; cihaza kurduğun süre icinde TV ye işlem yapmaz isen süre dolunca kapanır.

O ayar mecbur pasif olur çünkü kullanıcı unutursa kapanıp açılıyor diye arıza sanar.

M Çevrimdışı

Mateusz1985

Yeni Üye
27 Nis 2020
9
39
Yes, core updates will work. The one of the users wrote that, Movie Sense performance is increased with v5.35.8.3. It may or may not help.

There are different branded core update files. If you install Vestel file, your TV's UI (colors, design etc) will be converted to Vestel one. If you install the Toshiba file, the UI will be Toshiba one. (This updates will not touch boot logo. Only UI) And Dolby Vision may not work except Vestel and Toshiba files.

The files are on the first message. (You may need to like to see files section) Only install v5.35.8.3 updates and don't try too old versions. Because we don't have full software to debrick your TV. Only authorized service in your country can get it from Vestel.
Thanks for reply. On the first page of this topic i founded only firmware for mb130 and mb130s mainboards. Mine is mb130e. Does IT matter because i don't want to brick my TV.

Geri
Üst Alt