Selamlar tvdeki otomatik kapama olayını nasıl düzeltebiliriz tv oto kapama iki türlü galiba birinciye 00:30 dakikada kapansın diye ayarlıyorum 30 dakika sonra kapanıyor tvyi geri açtığımda 30 dakika tekrar pasif duruma geliyor bu ayarı bir defaya mahsus yapsak sürekli aktif kalsa çok iyi olur
her yarım saatte veya 15 dakikada bir tvyi otomatik kapanmasını istiyorum ekrana uyarı geliyor 30 dakika işlem yapılmadığına otomatik kapansın diye soruyor evet yada iptal dediğimde daha önce ayarladım 30 dakika sonra otomatik kapansın modu aktiftir pasif geçiyor bunu sürekli aktiftir nasıl tutabiliriz bu benim için çok önemli mutlaka bir çare bulmam lazım ikinci seçenekte 1 saat 2, 3.4.5.6.diye devam ediyor bu ayarda 1 saat olarak ayarlıyorum tv otomatik kapanmıyor son güncelleme v.5.35.8.3 yazılımını internetten yüklemek istedim yazılım bulunamadı yazısı çıkıyor benim tvye güncellenen yazılım lar neden gecikmeli olarak geliyor tvdemi bi sıkıntı var yoksa vesteldeki sistemdenmi bir önceki v5.35.4 sürümde benim tvye çok geç geldi 1.2 ay öncesine kadar yazılım bulunamadı diyodu sonradan otomatikteyken v.5.35.4. güncel yazılım gelmişti yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler