J
Jacket
Kayıtsız / Doğrulanmamış
sonunda manuel yazılımı paylaşmış vestel v.5 35.8.3 geçtim yoksa biz daha beklerdik o yazılımı 10 ay daha.
Nasıl İndirebiliriz ustasonunda manuel yazılımı paylaşmış vestel v.5 35.8.3 geçtim yoksa biz daha beklerdik o yazılımı 10 ay daha.
Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.Nasıl İndirebiliriz usta
Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Resimi yazılımın güncel olup olmadığından emin olmak için istemiştim güncellemişsiniz. Zaten güncelleme ile fazla yenilik gelmiyor hata düzeltmeleri yapıyorlar.
kendim yükledim güncellemeyi fakat pek bir fark göremedim önceki sürümlere göre
Tv nizin anakartına uygun olan yazılımın en güncel olanını yükleyebilirsiniz.Bu versiyonları sırayla yüklemek zorunlu mu yoksa doğrudan en güncel sürüme güncelleme yapmak mümkün mü?
Sizce en stabil sürüm hangisi güncellemelerden? Birde Tv Life Time yazıyor fotoğrafta o açık ekran süresi mi ? Eğer öyle ise televizyonu kullanalı 4 ay oldu o kadar saat kullanmadım ki.Tv nizin anakartına uygun olan yazılımın en güncel olanını yükleyebilirsiniz.
Güncel sürüm her zaman iyidir. Life time tv yi satın aldığınız günden itibaren kullandığınız süreyi belirtir. Resimdeki süreyi hesaplayacak olursak her gün 24 Saat açık kaldığını var sayarsak 29 Güne denk geliyor. Günlük 12 Saat çalıştığını var sayarsak 58 Güne denk gelir.Sizce en stabil sürüm hangisi güncellemelerden? Birde Tv Life Time yazıyor fotoğrafta o açık ekran süresi mi ? Eğer öyle ise televizyonu kullanalı 4 ay oldu o kadar saat kullanmadım ki.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Selamlar tvdeki otomatik kapama olayını nasıl düzeltebiliriz tv oto kapama iki türlü galiba birinciye 00:30 dakikada kapansın diye ayarlıyorum 30 dakika sonra kapanıyor tvyi geri açtığımda 30 dakika tekrar pasif duruma geliyor bu ayarı bir defaya mahsus yapsak sürekli aktif kalsa çok iyi olur
her yarım saatte veya 15 dakikada bir tvyi otomatik kapanmasını istiyorum bu benim için çok önemli mutlaka bir çare bulmam lazım ikinci seçenekte 1 saat 2, 3.4.5.6.diye devam ediyor bu ayarda 1 saat olarak ayarlıyorum tv otomatik kapanmıyor son güncelleme v.5.35.8.3 yazılımını internetten yüklemek istedim yazılım bulunamadı yazısı çıkıyor benim tvye güncellenen yazılım lar neden gecikmeli olarak geliyor tvdemi bi sıkıntı var yoksa vesteldeki sistemdenmi bir önceki v5.35.4 sürümde benim tvye çok geç geldi 1.2 ay öncesine kadar yazılım bulunamadı diyodu sonradan otomatikteyken v.5.35.4. güncel yazılım gelmişti yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler