gizlilik ayarlarinda cerezlerin kullanimi isaretli degilse isaretleyip deneyin.Son yazilimi yukledim ve ozellikle denedim kablosuz agda modem kapanip acilinca otomatik baglanmiyor.yeniden wifi sifresi girilmesi gerekiyor son 2 yazilimdada ayni
gizlilik ayarlarinda cerezlerin kullanimi isaretli degilse isaretleyip deneyin.Son yazilimi yukledim ve ozellikle denedim kablosuz agda modem kapanip acilinca otomatik baglanmiyor.yeniden wifi sifresi girilmesi gerekiyor son 2 yazilimdada ayni
Son yazilimi yukledim ve ozellikle denedim kablosuz agda modem kapanip acilinca otomatik baglanmiyor.yeniden wifi sifresi girilmesi gerekiyor son 2 yazilimdada ayni
Son yazilimi yukledim ve ozellikle denedim kablosuz agda modem kapanip acilinca otomatik baglanmiyor.yeniden wifi sifresi girilmesi gerekiyor son 2 yazilimdada ayni
Bende denedim sorun görmedim, wifi kartı yada modem sorunlu olabilir @Musti
gizlilik ayarlarinda cerezlerin kullanimi isaretli degilse isaretleyip deneyin.
Maalesef çözüm değil V.5.35.2.0 Yazılımda sorun giderilmiştir diye düşünüyordum yazılanları görünce sorunun devam ettiğini anladım. Ben henüz yazılımı kullanmadım.Fabrika ayarlarına dönmeyi de deneyebilirsiniz.
Hallettim teşekkürFikoloji hocam yeni yazılımı mb130e ana kartlı hi level uhl 960 a yüklemek istedim fakat yazılım başarılı olmadı hatası veriyor
Cerezler isaretli cihaz vestel 49 ud 8200gizlilik ayarlarinda cerezlerin kullanimi isaretli degilse isaretleyip deneyin.
Prime video uygulaması Türkçe olarak açılmıyor sizde de durum aynımı ? Menüden Türkçe seçsem de durum aynı.
Maalesef çözüm değil V.5.35.2.0 Yazılımda sorun giderilmiştir diye düşünüyordum yazılanları görünce sorunun devam ettiğini anladım. Ben henüz yazılımı kullanmadım.
Musait bi zamanda onuda deneyecegimAynı durum bende de var. Amazon forumları ve Reddit'te de yazanlar görmüştüm. Herhalde bir düzeltme yapılır.
Aynı durumda otomatik bağlananlar çoğunlukta galiba. Daha önce benzer bir sorun yaşamış, sıfırlayarak çözmüştüm. Modemle anlaşamama durumu olabilir. (Daha önce bunu da yaşadım)