Evet görüntü daha canlı.guncelleme otomatik olarak TV ye geldi arkadaşlar.bende anlamadım.O zaman 5.34.1.84'e göre görüntüde iyileşme hissettiniz yani?
Evet görüntü daha canlı.guncelleme otomatik olarak TV ye geldi arkadaşlar.bende anlamadım.O zaman 5.34.1.84'e göre görüntüde iyileşme hissettiniz yani?
5.34.1.84 gayet iyi ama bu yeni gelen sürümü de merak ettim doğrusu
Resmi paylaşım ardından bizde paylaşıyoruz. Eğer TV ye direk gönderilmişse o yazılıma erisemiyiruz, ama yakında bize de düşer. En güncel sürümleri bırakın o ara yüklemeyi saati dolmadan paylaşıyoruz ?Artık en son güncellemeleri kendimiz forumdan indiremiyormuyuz eklenmiyor. İndirme bolumune herhalde
Teşekkür edrim abi verdiğin bilgi için merak etmiştim de hayırlı gecelerResmi paylaşım ardından bizde paylaşıyoruz. Eğer TV ye direk gönderilmişse o yazılıma erisemiyiruz, ama yakında bize de düşer. En güncel sürümleri bırakın o ara yüklemeyi saati dolmadan paylaşıyoruz ?
Ne demek bu aralar forumda çok aktif olmasam da yazılımları günde 2-3 defa kontrol ediyorumTeşekkür edrim abi verdiğin bilgi için merak etmiştim de hayırlı geceler
Ne demek bu aralar forumda çok aktif olmasam da yazılımları günde 2-3 defa kontrol ediyorum
Panel kalite kaynaklıdır size uygun renk ayarları kullanınızDostum benim tv'nin HDR ında bir sıkıntı var ya yardımcı olabilir misin sana zahmet. Hi Level 49UHL650 modeli kullanıyorum. VA panel. Aşırı rezalet bir görüntüsü var çok parlak ve renkler doğal değil. Bu neden olabilir çözümü var mıdır ??
Panel kalite kaynaklıdır size uygun renk ayarları kullanınız
Ben IPS seviyorum , senin işini albanez çözer ??Reis adres veriyom paneli kaliteli olan bir tv gönder ??
Ben IPS seviyorum , senin işini albanez çözer ??
Güncel abi ?Değerli forum üyeleri ve yetkilileri resimdeki yazılım güncelmi acaba saygılarımla.