SelamTeşekkürler en güncel yazılım hangisidir şimdi jvc 55' TV var bende 3.62.30 titanium yüklü şu anda
menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisin ?Merhaba ben yazılımı 55uhl600 cihazıma yüklerken %67 de takılı kalıyor..acaba yanlış yazılımımı yüklemeye çalışıyorum..rica etsem 55uhl600 için en son yüklenebilecek yazılımı paylaşırmısınız benimle..
menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisin ?
birde hangisini yüklemeye çalıştın?
ve smart özelliği mevcut mu?
öncelikle paylaşılan linkte 7 adet yazılım mevcut hangisini yüklemeye çalıştınız derken versiyon ve menüsünü sormak istemiştim.MB130 V3 serisi Yeni Yazılım
Herkese selam, Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. Televizyonum ana kartı nedir? V3 olduğunu nasıl anlarım : core güncelleme yazılım yükleme anlatım;tıklayınız diğer mb 130 yazılım versiyonları için: tıklayınız MB130 TOSHİBA VE SMARTSIZ MB130 HARİÇ...tavsiyeforumu.comMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu üstte paylaştığım linkteki yazılımı yüklemek istedim olmadı..
Çok teşekkür ederim hocam ilginiz alakanız için..bu yükleyeceğim sürümde yenilik olarak birsey varmı..görüntü iyileştirme vs..öncelikle paylaşılan linkte 7 adet yazılım mevcut hangisini yüklemeye çalıştınız derken versiyon ve menüsünü sormak istemiştim.
2.si televizyonunuzda smart özelliği mevcut değil bu nedenle bu yazılımları yüklemeniz mümkün değildir.
halbuki orada şöyle birşey yazdım : MB130 TOSHİBA VE SMARTSIZ MB130 HARİÇ YÜKLEME İÇİN GEÇERLİDİR
yani sizin televizyona uymlu değildir.
siz şunu yükleyebilirsiniz :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Smartsiz kullanılan mb130 az olduğu için pek dönüşte olmuyor bu nedenle bilgim dahilinde değil umarım siz yukleyince memnun kalır ve dönüş sagalrsinizÇok teşekkür ederim hocam ilginiz alakanız için..bu yükleyeceğim sürümde yenilik olarak birsey varmı..görüntü iyileştirme vs..
Şu an için gözle görülür birşey yok..kanal geçiş süresi sanki biraz uzadı gibi geldi bana..Smartsiz kullanılan mb130 az olduğu için pek dönüşte olmuyor bu nedenle bilgim dahilinde değil umarım siz yukleyince memnun kalır ve dönüş sagalrsiniz