TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-toshiba-qui-v4-35-19-0-yeni-yazilim-19-01-2018.2975/
1, mesajı beğenmelisiniz.
1, mesajı beğenmelisiniz.
Yükleyebilirsiniz sorun olursa seri no verirsiniz full yazılıma dönerizMerhabalar F fikoloji
Tv modelim 55ud9360. Sanırım Qui menü (çok fazla bilgim yok). Aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi yüklü yazılım v.4.35.14 Ben v.4.35.19 sürümünü yükleyebilir miyim acaba? Ve yükledikten sonra olası bir sorunda eski yazılıma dönmek için v.4.35.14 sürümü varsa yükleyebilir misiniz?
son sürüm versiyonu ne oldu?herkese iyi akşamlar son gelen sürümden sonra tv de daha bir oturaklı ve stabil. Tivibu için smart kart nasıl nerden temin edebilirim bilgisi olan var mı acaba ?
seri numarası paylaşırmısın ?F fikoloji üstad bende yükleyebiliyor muyum bu versiyonu acaba sürümüm aşağıda resimde yazıyor uygun mudur?
şimdi hatırladım bu almış olduğunuz ihraç fazlası olan tv dimi ?
Evet hocam. Tamamdır teşekkür ederimşimdi hatırladım bu almış olduğunuz ihraç fazlası olan tv dimi ?
sistemde bilgilere ulaşamıyorum, şu an üzerindeki yazılım qui menüye benzemiyor bu nedenle yanlışlık olmaması ve başınız ağırmaması adına servisten destek alınız
F fikoloji üstad ben denesem yüklemeyi peki anakart aynı sonuçta uyumlu olabilir diye düşünüyorsan yani. Diyelim uymadı yada beğenmedim şuan ki sürümüme geri dönebilir miyim acaba şuan ki sürümü bulabilir miyim?şimdi hatırladım bu almış olduğunuz ihraç fazlası olan tv dimi ?
sistemde bilgilere ulaşamıyorum, şu an üzerindeki yazılım qui menüye benzemiyor bu nedenle yanlışlık olmaması ve başınız ağırmaması adına servisten destek alınız
F fikoloji üstad ben denesem yüklemeyi peki anakart aynı sonuçta uyumlu olabilir diye düşünüyorsan yani. Diyelim uymadı yada beğenmedim şuan ki sürümüme geri dönebilir miyim acaba şuan ki sürümü bulabilir miyim?
Cihazın full yazılımı sadece fabrikada var bu nedenle burdan yardımcı olamayız. İhraç ürünü yazılımları herkese açık değilF fikoloji üstad ben denesem yüklemeyi peki anakart aynı sonuçta uyumlu olabilir diye düşünüyorsan yani. Diyelim uymadı yada beğenmedim şuan ki sürümüme geri dönebilir miyim acaba şuan ki sürümü bulabilir miyim?