MB130 TOSHİBA YAZILIM

F Çevrimdışı

freedom1259

Yeni Üye
29 May 2018
44
39
Arkadaşlar bende yazılım olarak 4.18.30 yüklü şu anda hiç bir sıkıntım yok çok şükür... Benim yazılımla bu son yazılım arasında çok bir fark olurmu yoksa böyle kalsınmı sizce

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Arkadaşlar bende yazılım olarak 4.18.30 yüklü şu anda hiç bir sıkıntım yok çok şükür... Benim yazılımla bu son yazılım arasında çok bir fark olurmu yoksa böyle kalsınmı sizce
bir önceki yazılımda özellikle HD kanallarda görüntü kalitesi belirgin şekilde iyileşmişti. bununla birlikte 1-2 kere yaşadığım wireless display takılması sorunuda gitmiş görünüyordu. fakat aynı sorunu devam eden bir arkadaş daha vardı.

bu çekirdek yazılımlarda illaki buglar düzeltilip iyileştirmeler yapılıyordur fakat birazda "PLASEBO ETKİSİ" olduğunu düşünüyorum. belkide görüntü aynı ama ben iyi görmek istiyorumdur kim bilir.

tavsiyem sorun sıkıntı yoksa ve memnunsanız güncelleme yapmayın, yapacaksanızda FULL yazılımı herhangi bir olumsuzluk durumuna karşı geri dönüş için hazırda tutun.

C Çevrimdışı

ck542 

Yeni Üye
3 Eyl 2018
27
38
son yazılımda sorun yok gönül rahatlığıyla indirip kurabilirsiniz.bende bir önceki yazılımı sevmedim bu son olan gayet iyi renk açısından.

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
580
55
Arkadaşlar bu yazılım JVC'ye yüklenebilir mi?
Eğer yükleyen varsa görüşlerini bildirebilir mi?

Geri
Üst Alt