MB130 TOSHİBA YAZILIM

Arkadaşlar bende yazılım olarak 4.18.30 yüklü şu anda hiç bir sıkıntım yok çok şükür... Benim yazılımla bu son yazılım arasında çok bir fark olurmu yoksa böyle kalsınmı sizce

Arkadaşlar bende yazılım olarak 4.18.30 yüklü şu anda hiç bir sıkıntım yok çok şükür... Benim yazılımla bu son yazılım arasında çok bir fark olurmu yoksa böyle kalsınmı sizce
bir önceki yazılımda özellikle HD kanallarda görüntü kalitesi belirgin şekilde iyileşmişti. bununla birlikte 1-2 kere yaşadığım wireless display takılması sorunuda gitmiş görünüyordu. fakat aynı sorunu devam eden bir arkadaş daha vardı.

bu çekirdek yazılımlarda illaki buglar düzeltilip iyileştirmeler yapılıyordur fakat birazda "PLASEBO ETKİSİ" olduğunu düşünüyorum. belkide görüntü aynı ama ben iyi görmek istiyorumdur kim bilir.

tavsiyem sorun sıkıntı yoksa ve memnunsanız güncelleme yapmayın, yapacaksanızda FULL yazılımı herhangi bir olumsuzluk durumuna karşı geri dönüş için hazırda tutun.

son yazılımda sorun yok gönül rahatlığıyla indirip kurabilirsiniz.bende bir önceki yazılımı sevmedim bu son olan gayet iyi renk açısından.

son yazılımda sorun yok gönül rahatlığıyla indirip kurabilirsiniz.bende bir önceki yazılımı sevmedim bu son olan gayet iyi renk açısından.
banada bir önceki sürümde görüntü çok yapay geldi bunda daha iyi

denemek isterim

Arkadaşlar bu yazılım JVC'ye yüklenebilir mi?
Eğer yükleyen varsa görüşlerini bildirebilir mi?

@fikoloji ustad çekirdek sürümden sonra tam sürüm gelecekmi ? toshibalar için

@fikoloji ustad çekirdek sürümden sonra tam sürüm gelecekmi ? toshibalar için
İnşallah bi bilgim yok ne yazikki:ok

Yeni çekirdek yazılım gelicek mi acaba

Son düzenleme:
herkese selam,
edid yapıldı yeni yazılım yüklendi
V43580 yazılımdan sonra, yeni yazılım olarak V4.35.19.0 gelmiştir

deneyen var mı dostlar yeni yazılımı

Geri
Üst Alt