Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Birde adem abi bu yeni gelecek yazılımı 49,50,55 inç hepsine yüklenebilirmi acaba Ado
Yes yes yessss
Birde adem abi bu yeni gelecek yazılımı 49,50,55 inç hepsine yüklenebilirmi acaba Ado
Ado teşekkürler üstad....ben şu anda bile memnunum aslında tv den..
Benim değişim tv yarın kurulacakmış m.hizmetlerine servis geldiğinde son güncel yazılım da yanında olsun önceki değişim tv çok eski süremle gelmişti çünkü dedim tamam servise iletecem demişlerdi. 55ud8400 gelen tv sanırım bundada mb130 var 3.62.7.0 galiba güncel sürüm dedim evet dedi şimdi bu yeni gelen sürüm servise de gelmişmidir acaba yarın hangi yazılım ile gelirler ? Servisin sistemden kontrol edeceğini hiç sanmıyorum güncel sürüm hangisi yeni sürüm çıkmış mı diye?
Güncel sürüm tv ile gelmemişse bile forumdan takip edip yükleyebilirsiniz.. en erken buraya düşecektir güncel yazılım..Benim değişim tv yarın kurulacakmış m.hizmetlerine servis geldiğinde son güncel yazılım da yanında olsun önceki değişim tv çok eski süremle gelmişti çünkü dedim tamam servise iletecem demişlerdi. 55ud8400 gelen tv sanırım bundada mb130 var 3.62.7.0 galiba güncel sürüm dedim evet dedi şimdi bu yeni gelen sürüm servise de gelmişmidir acaba yarın hangi yazılım ile gelirler ? Servisin sistemden kontrol edeceğini hiç sanmıyorum güncel sürüm hangisi yeni sürüm çıkmış mı diye?
Derlerse ki sen bunu nerden buldun ben böyle bir sürüm çıktığını bilmiyorum bunu yüklemem sorumluluk size ait derse nasıl cevap vereceğim? Çekirdek yazılımı şuradan orjinal olarak temin ettim diyebileceğim bir yer var mı?Kontrole etmezler, Siz yazılımı kendiniz hazırlayın flash belleğe, geldiklerinde servis menüden kontrol edin, güncel değilse verin belleği arkadaşlara güncellesinler
Derlerse ki sen bunu nerden buldun ben böyle bir sürüm çıktığını bilmiyorum bunu yüklemem sorumluluk size ait derse nasıl cevap vereceğim? Çekirdek yazılımı şuradan orjinal olarak temin ettim diyebileceğim bir yer var mı?
Çekirdek yazılımı bireysel olarak yüklemem garanti konusunda sıkıntı yaratır mı? Olur ya şans işi çekirdek yazılım atarken elektrik giderse ne olur? Yazılım yarıda kaldığı için tv açılmazsa servis çağırırsam siz buna yazılım atmışsınız çökmüş garantiden çıktı gibi bir durum olabilir mi?Güncel sürüm tv ile gelmemişse bile forumdan takip edip yükleyebilirsiniz.. en erken buraya düşecektir güncel yazılım..
Çekirdek yazılımı bireysel olarak yüklemem garanti konusunda sıkıntı yaratır mı? Olur ya şans işi çekirdek yazılım atarken elektrik giderse ne olur? Yazılım yarıda kaldığı için tv açılmazsa servis çağırırsam siz buna yazılım atmışsınız çökmüş garantiden çıktı gibi bir durum olabilir mi?
Teşekkür ederim Allah razı olsun Adem hocam. Ben servisi şikayet edince servis atar yapıyor. Daha önce belirtilen saate gelmedikleri için müşteri hizmetlerini aradım ne zaman gelecekler diye kayıt oluşturdular sonra şak diye geldiler geldiklerinde arkadaşım sen zırt pırt merkezi niye arıyorsun diye konuştu bana.Bu forumu söyleyebilir, Benim adımı verebilirsiniz, ''YÜKLEMEM'' diyebilecek cesarette olan arkadaşın adını alıp Müşteri hizmetlerine bildirebilirsiniz.
Peki dediğim şekilde bir olay olursa ne olur? Tv yazılım atarken elektrikler giderse tv çöker çöker ise garantiden çıkar mı? Full değil çekirdek yazılım yüklüyorum sonuçta.Yani şimdi size zorla yazılım yükletmek istiyormuşuz gibi bir hava oluşmasın. Ben yazılım paylaştım yükleyip yüklememek sizin tasarrufunuzda. Öylece de kullanabilirsiniz.
Kendiniz yüklemek istemiyorsanız servise yükletirsiniz, onlar da ''yüklemem derler'' diyorsunuz ona da benim diyebileceğim bir şey kalmıyor