A
abdullahugur161
Yeni Üye
- 9 Haz 2018
- 8
- 35
ne için uygunmudur?
telefunken m130 4k televizyon için
yükleyemiyorum yüzde 73 te kalıyor
yok smart değilsmart mı tv niz?
ne için uygunmudur?
yok smart değilsmart mı tv niz?
mevcut 3.19.20telefunken m130 4k televizyon için
yükleyemiyorum yüzde 73 te kalıyor
yok smart değil
mevcut 3.19.20
Sizin Tv NONCONNECTED (İnternetsiz) O Zaman Bunu Yükleyemezsiniz
17MB130 3.1.9.8.0 Çekirdek Yazılım (NONCONNECTED) Son Yazılımı Budur Aşağıda Linkte
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim kardeşimtesekkurler ado
Ado hocam şu çekirdek yazılım ile normal yazılım arasındaki farkı da açıklasan tam olacak. Ben şimdi niye bunu yükleyeyim diğerini yüklemek yerine?
Aydınlandım hocam sağolNormal Yazlım = XP işletim sistemi
Çekirdek Yazılım = Service Pack
![]()
Anlaşıldı merkezAydınlandım hocam sağolAdo
Yazılım ekibine yakınsan feedback bu arada. Optik çıkıştan ses sistemi bağlayınca tv nin ses iptal olmuyor. Vestel servis line out a alın dedi ama ses zaten line outta yine de kumandadan sesi açınca ses TV den geliyor ben bunu istemiyorum. TV hoparlörlerini devre dışı bırakabilecegim bir seçenek olması lazım.
Elden ele uzatalım hocam![]()
Aydınlandım hocam sağolAdo
Yazılım ekibine yakınsan feedback bu arada. Optik çıkıştan ses sistemi bağlayınca tv nin ses iptal olmuyor. Vestel servis line out a alın dedi ama ses zaten line outta yine de kumandadan sesi açınca ses TV den geliyor ben bunu istemiyorum. TV hoparlörlerini devre dışı bırakabilecegim bir seçenek olması lazım.
Elden ele uzatalım hocam![]()
optikten bağlayınca dediğiniz gibi oluyor, ses sisteminin hdmi girişi varsa ordan bağlayın, ozaman ses sadece ses sisteminden geliyor, ayrıca tv açıp kapattığınızda ses sistemide açılıp kapanıyor, yani tek kumanda işinizi görüyor