MB130 3.62.13.0 güncel çekirdek yazılım

ne için uygunmudur?

telefunken m130 4k televizyon için

yükleyemiyorum yüzde 73 te kalıyor
smart mı tv niz?
yok smart değil

tesekkurler ado

@Ado hocam şu çekirdek yazılım ile normal yazılım arasındaki farkı da açıklasan tam olacak. Ben şimdi niye bunu yükleyeyim diğerini yüklemek yerine?

@Ado hocam şu çekirdek yazılım ile normal yazılım arasındaki farkı da açıklasan tam olacak. Ben şimdi niye bunu yükleyeyim diğerini yüklemek yerine?

Normal Yazlım = XP işletim sistemi
Çekirdek Yazılım = Service Pack

:ok

Normal Yazlım = XP işletim sistemi
Çekirdek Yazılım = Service Pack

:ok
Aydınlandım hocam sağol @Ado

Yazılım ekibine yakınsan feedback bu arada. Optik çıkıştan ses sistemi bağlayınca tv nin ses iptal olmuyor. Vestel servis line out a alın dedi ama ses zaten line outta yine de kumandadan sesi açınca ses TV den geliyor ben bunu istemiyorum. TV hoparlörlerini devre dışı bırakabilecegim bir seçenek olması lazım.

Elden ele uzatalım hocam :)

Yazılım ekibine yakınsan feedback bu arada. Optik çıkıştan ses sistemi bağlayınca tv nin ses iptal olmuyor. Vestel servis line out a alın dedi ama ses zaten line outta yine de kumandadan sesi açınca ses TV den geliyor ben bunu istemiyorum. TV hoparlörlerini devre dışı bırakabilecegim bir seçenek olması lazım.

Anlaşıldı merkez :ok

optikten bağlayınca dediğiniz gibi oluyor, ses sisteminin hdmi girişi varsa ordan bağlayın, ozaman ses sadece ses sisteminden geliyor, ayrıca tv açıp kapattığınızda ses sistemide açılıp kapanıyor, yani tek kumanda işinizi görüyor

optikten bağlayınca dediğiniz gibi oluyor, ses sisteminin hdmi girişi varsa ordan bağlayın, ozaman ses sadece ses sisteminden geliyor, ayrıca tv açıp kapattığınızda ses sistemide açılıp kapanıyor, yani tek kumanda işinizi görüyor

Ses sistemim ne yazık ki home theater tarzı değil hocam DVD blu-ray player Yok, z906.

teşekkürler paylaşım için

Ado bey teşekkürler. Bu konuda çok bilgili olmadığım ve ilk kez tv için yazılım güncellemesi yapacağım için biraz başınızı ağrıtacağım.
1 - Öncelikle bu yazılım ile televizyonum uyumlumudur? Televizyon modelim 49ud8400
Servis menüsünde M-Boot versiyon : MB130-41 yazıyor.
2 - Bu yazılım nasıl yükleniyor. Forumda ilgili bir konu varsa linkini vermeniz yeterli olacaktır.

Teşekkürler.

B92825B2-BD0F-46EC-B1DA-A987125AAFE72a790bb8fec5f05c.jpg

Geri
Üst Alt