Ah bide digitürk play ile dsmart gelse çok güzel olacakMb130 a son guncellemeyle digiturk play geldi
2.45.27 yazılımının görüntü kalitesi daha güzel ama netfilix maalesef bu yazılımda neden yok anlamış değilimBenim tv me vestelden göndermişlerdi. Yükledim . Tek fark tabi bendeki eski yazılıma göre browser in hızı gözle görülür şekilde artmış,fakat önceki yazılımda izlediğim video siteleri şimdi oynatmıyor. Tv ye yansıtmada sorunlar yaşıyorum.Eski yazılımda netflix gelmişti.Bunda yok.
Görüntü biraz daha iyi gibi geldi.Ses kalitesi vasattan ortaya çıkmıştı.Görünüm aynıydı.Şu an bu siteden yüklediğim yazılım mevcut netflix var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ah bide digitürk play ile dsmart gelse çok güzel olacak
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ buraya bak biAdo hocam 17mb120 için ;
2.45.12.0 olan sürüm linki var mı ? Kaç gündür foruma bakıyorum cevap bulamadım
Hocam maalesef orda yok
Evet netflix yok .Vestel önce cihazınızın teknik özellikleri yeterli değil dedi.Daha sonra ise mb130 ve sonrası için netflixle anlaşma yaptık dedi.Bende nasıl var dedim.Yanlışlıkla hata olmuştur o sebeple sizde vardı.O yazılım dediler.2.45.27 yazılımının görüntü kalitesi daha güzel ama netfilix maalesef bu yazılımda neden yok anlamış değilim
blu tv var ama tivi buyu bende merak ediyorum.Takipteyim.49ua9300 kullanicisiyim mb120 de eski bir surum kullaniyorum torunlara bakinca guncellemeye cekiniyorum acikcasi blutv ve tivibu go uygulamalarini istiyorum fakat buna ugrasirken elimdeki netflixten de olmamayi nasil becerebilirim ? Tesekkurler.
fikoloji Bu mb120 için son güncel yazılımmıdır.Netflix varmıdır.31.01.2019 V2.45.29.1 güncelleme
eklendi
te3st etmedim, daha 10 dk önce yüklendifikoloji Bu mb120 için son güncel yazılımmıdır.Netflix varmıdır.