Selam,
Kurabilirsiniz. Sorun olmayacaktır
Her ihtimale karşı tvnizi yedek almak isterseniz https://tavsiyeforumu.com/konu/otel...eme-hotel-menu-memory-backup.2958/#post-59681 formunu da kontrol edebilirsiniz
Selam,
ne yapmamızı istersiniz :unsure:HİTACHİ İÇİN NE YAPABİLİRİZ
Selam. Full değil. Ado paylaştığı bir eski versiyindu. Bazıları beğenmeyip eski yazılıma dönüyor. O yüzden öyle link bıraktımF fikoloji hocam. Size birşey daha soracam. Konunun ilk sayfasındaki ado hocanin paylaştığı core sürüm mü? Full sürüm mü ?
Sizin coreyi yükledim. ado hocanın paylaştığı sürümü de yükleyeyim mi ?
( Biraz acemiyim öğrenmeye çalışıyorum )
BU TELEVİZYONDAN BİR SMART TV ÇIKARABİLİRMİSİNİZ ACABAne yapmamızı istersiniz :unsure:
Hala ses var görüntü yok şikayetiniz devam ediyorsaValla ben ne yaptımsa yukleyemedim. Ama yorumlari okuyunca iyiki de yukleyememisim diyorum????. Benim tv de şu andaki tek sorun ssiptv de ses var goruntu yok idi. Bunun dişinda gayet stabil.
En dandik tv ler bile kendini otomatik guncelliyorlar bizde yok kablo takili olacakmis falan o da belki gelirmis. Bizde bir uygulama gidiyor bir uygulama geliyor. Insallah sonunda hepsinin birarada oldugu stabil bir yazilima kavuşuruz.
Adem hoca ve bu site olmasa bizimle ilgilecek kimse de yok zaten.
Emeği geçenlere teşekkürker
Benim yazilimi yukleyememe sebebim ne olabilir. Iki yolu da denedim yukleme basarisiz diyorHala ses var görüntü yok şikayetiniz devam ediyorsa
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-65ub9100-ip-tv.2680/#post-67819
Bu metni inceleyiniz
Benim yazilimi yukleyememe sebebim ne olabilir. Iki yolu da denedim yukleme basarisiz diyor
Core talimatını uygulayınız. Tv kaynak seçiminde tv de olmalı.Benim yazilimi yukleyememe sebebim ne olabilir. Iki yolu da denedim yukleme basarisiz diyor
Kaynak tv de şase de 120 zaten bir önceki yazılımı kullaniyorym ben yukledim. Core de full de olmuyor. Şaşırdım kaldım. Usb yi de formatladım boş sadece core yazılımı dosyasi var klasörsüzCore talimatını uygulayınız. Tv kaynak seçiminde tv de olmalı.
Hdmi fln değil. Ayrıca mb120 şase tv olduğundan emin olun