V
vestelakillikumanda
Yeni Üye
- 2 Haz 2022
- 6
- 102
Hallettim (: önceden bağlantı tipi olarak direkt seçili olmasına rağmen dediğin gibi diseqc seçince düzeldi. şimdi sıra sesi düzeltmede (:
17MB120 V2.45.29.1 yazılım daha mı iyi görüntü ses olarak
Reset atmayı denedin mi acabaArkadaşlar selamlar mb120 anakartlı 3d destekli tv de son sürüm yazılım yüklü x,x,x32 olan. 3d yi aktif etmek isteyince görüntü gidiyor siyah ekran oluyor. Fakat ses devam ediyor. Sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Evet hocam denedim değişmedi malesef.Reset atmayı denedin mi acaba
Profil ile oynama yaptın mı ? Cevap "evet" ise,orjinal profilleri geri yükle tvye.2.45.29.1 sürümüne düşürdüm resetledim. Yine de 3d modun da ekran kapanıyor. Daha eski sürümleri denemeli miyim ? Ya da başka önerisi olan var mıdır. Profil dosyaları ile ilgili vs olabilir mi ?
Arkadaşlar selamlar mb120 anakartlı 3d destekli tv de son sürüm yazılım yüklü x,x,x32 olan. 3d yi aktif etmek isteyince görüntü gidiyor siyah ekran oluyor. Fakat ses devam ediyor. Sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Donanım 3D değil standart ise 3D yazılım yüklemeniz hiç bir işe yaramaz.2.45.29.1 sürümüne düşürdüm resetledim. Yine de 3d modun da ekran kapanıyor. Daha eski sürümleri denemeli miyim ? Ya da başka önerisi olan var mıdır. Profil dosyaları ile ilgili vs olabilir mi ?
Hocam tam olarak ne yapmamız lazım orayı anlayamadım ? Tv de 3d desteği var gözlüğü vs de var daha önce youtube dan izleyebiliyordukDonanım 3D değil standart ise 3D yazılım yüklemeniz hiç bir işe yaramaz.
Yaptım olmadı malesef :(Profil ile oynama yaptın mı ? Cevap "evet" ise,orjinal profilleri geri yükle tvye.
Filmdeki 3D görüntüsü bana farklı geldi,sendeki gözlük pilli mi acaba,sanki bizim 3D'de değişik görüntü var.Yarın tam olarak yazarım,foto ile birlikte.Bu arada orjinal ve oynadığın profilleri (ikisini de) sıkıştırıp link ver bakayım ,neler yapmışsın.Hocam tam olarak ne yapmamız lazım orayı anlayamadım ? Tv de 3d desteği var gözlüğü vs de var daha önce youtube dan izleyebiliyorduk
Yaptım olmadı malesef :(
Linkteki kısa videoyu flash belleğe kopyalayın 3D fonksiyon olarak ta yan yana modunu seçip deneyin. Sorun devam ederse tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Hocam tam olarak ne yapmamız lazım orayı anlayamadım ? Tv de 3d desteği var gözlüğü vs de var daha önce youtube dan izleyebiliyorduk
Yaptım olmadı malesef :(
Hocam yan yana olan video da vardı youtube da direk o geldiği için onu açtım yan yana olan bir video açtığımda 3d menüden yan yana seçenegine gelene kadar ekran kararıyorFilmdeki 3D görüntüsü bana farklı geldi,sendeki gözlük pilli mi acaba,sanki bizim 3D'de değişik görüntü var.Yarın tam olarak yazarım,foto ile birlikte.Bu arada orjinal ve oynadığın profilleri (ikisini de) sıkıştırıp link ver bakayım ,neler yapmışsın.
Bir de ek soru sorayım,senin tv çift ekran mı
Hocam verdiğiniz video yu denedim. Malesef aynı sorun devam etti ekran kararıyor arka planda video oynuyor.Linkteki kısa videoyu flash belleğe kopyalayın 3D fonksiyon olarak ta yan yana modunu seçip deneyin. Sorun devam ederse tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Video link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***