harrypotter
Yeni Üye
- 10 Nis 2022
- 11
Hayırlı olsun. Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Hayırlı olsun. Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Cihazınızın yazılımı güncel artı sizin anakartınız mb230 bu yazılım sizin kartınıza uymaz sakın denemeyin cihazınız çökebilir.
Teşekkürler hocam. Önerdiginiz farklı bir ayar var mı benim cihaz için?Cihazınızın yazılımı güncel artı sizin anakartınız mb230 bu yazılım sizin kartınıza uymaz sakın denemeyin cihazınız çökebilir.
MB120_carbon 2.45.32.0.zip |
Yazılım.Merhabalar,
güncellemesini yükledim netflix gitti (: aslında yapmak istediğim ses çıkışını kumanda ile kontrol edebilmekti.
MB120_carbon 2.45.32.0.zip
bu sadece netflixli versiyon sanırım hocam, bir şekilde bu sürüme döndüm ama benim esas sorunum, tvnin kulaklık çıkışına taktığım ses sisteminin sesini kumandadan ses kısma/açma tuşu ile kontrol edebilmek :( ama sanırım bu hiç bir sürümde yok.Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Linkteki yardımcı komut dosyasını zipten çıkartın.bu sadece netflixli versiyon sanırım hocam, bir şekilde bu sürüme döndüm ama benim esas sorunum, tvnin kulaklık çıkışına taktığım ses sisteminin sesini kumandadan ses kısma/açma tuşu ile kontrol edebilmek :( ama sanırım bu hiç bir sürümde yok.
hocam merhaba, yardımınız için çok teşekkür ederim çok sağolun.Linkteki yardımcı komut dosyasını zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt satırdak usb operations satırına inip OK tuşuna basın gerekli dosyalar tv den alınacaktır.
Alınan dosyaları "Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol." Sitesine veya başka bir dosya yükleme sitesine yada drive yükleyin linkini buraya yazın.
Alınan dosyalarda düzenleme yaparım link veririm verilecek linkteki dosyayı yüklediğinizde ses açma kısma aktif olacaktır.
Sorumluluk tamamen sizdedir..
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Düzenlenmiş dosya link.hocam merhaba, yardımınız için çok teşekkür ederim çok sağolun.
ilgili dosyayı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buradan indirebilirsiniz.
Günaydın hocam dün uzun süre uğraşınca yazamadım buraya (: evet güncelledim elinize sağlık ama başarılı olamadım. Sonra sizin dediğiniz gibi televizyonu ilk kuruluma getirip tekrar yükledim, o dakikadan sonra da hiç bir uydu kanalını izleyemedim şuan yine kanallar yok (:V vestelakillikumanda dosyayı yüklediniz mi?
Günaydın hocam dün uzun süre uğraşınca yazamadım buraya (: evet güncelledim elinize sağlık ama başarılı olamadım. Sonra sizin dediğiniz gibi televizyonu ilk kuruluma getirip tekrar yükledim, o dakikadan sonra da hiç bir uydu kanalını izleyemedim şuan yine kanallar yok (:
hocam aslında tkgs den kanalları çektim ama sıkıntım şu, trt diyanet harici hiç bir kanalda sinyal alamıyorum sürekli sinyal yok uyarısı gösteriyor ekranda. Kanal arama ekranlarında ise sinyal kalitesini gösteren çubuklar hiç yükselmiyor hep 0.Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. Çanak anten sisteminize ve televizyonunuza uygun olanı yükleyebilirsiniz...tavsiyeforumu.com
Kurulum yaparken Menü/Ayarlar/Uydu Ayarları/ Anten Kurulumu/OK/Sol yön tuşuhocam aslında tkgs den kanalları çektim ama sıkıntım şu, trt diyanet harici hiç bir kanalda sinyal alamıyorum sürekli sinyal yok uyarısı gösteriyor ekranda. Kanal arama ekranlarında ise sinyal kalitesini gösteren çubuklar hiç yükselmiyor hep 0.