2015 yazıyor bendeki atığım görseldeki 2016 ondan yardımcı olursanız. panel yazılımına kadar güncelledim bi o kaldı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Amacınız nedir niye güncellemek istiyorsunuz?
dolby vision yok .malesefmb 120 de dolby vision açabiliyormuyuz açan varsa yardımcı olursa sevinirim.
dolby vision yok .malesef
cihazınız satcodix uyumlu . programla kanal tablosu oluşturup tv ye yüklebilirsiniz.ne anlama geliyo bu bilginiz varmı
ım ama 4725 de nasıl gösterebilirim hazır var bende güncel vestel satcodix yükledim 4725 de nasıl gösterebilirimcihazınız satcodix uyumlu . programla kanal tablosu oluşturup tv ye yüklebilirsiniz.
güncelleme ihtimalim varmı bu satcodx yazan kısmı cevaplarsanız çok sevenirimyazmasında bir sorun yok
Diğer açtığın konuda cevap verdim ,ne olduğunu da yazdım
kutuyla işretlediğim satcodx kısmını nasıl güncelerim görsel alıntıdır bendeki orda 2015 yazıyor görselde 2016 günceleyebilirmiyim öyle bir imkan varmı yardımcı olan biri olursa çok sevinirim saygılar.
Çin Atasözü Çalışıyorsa Ellemeyin.
bunu nasıl halediceğim bende satcodx 2015 yazıyo attığım görselde mb120 de 2016 yazıyor nasıl günceleyebilirim sacodx olan kısımı
Yok artık ?Mb120 carbon yeni sürüm eklendi