ihtimal yoktur bizde yazılım gelmişse idda ediyorum türkiyede bizden önce ekleyebilecek yokturBir ihtimal yeni versiyon çıkmışmıdır diye kontrol edebilir misiniz
he bazen düşük ana kartlarda yükleme gereği duymuyorum çünkü gereksiz
ihtimal yoktur bizde yazılım gelmişse idda ediyorum türkiyede bizden önce ekleyebilecek yokturBir ihtimal yeni versiyon çıkmışmıdır diye kontrol edebilir misiniz
cihazıızda yazılım ile düzelecek bir çözüm yok, videoyu izleyebilirsiniz ; Tıklayınızservice menu (thorium) (V.3.3.6t) (HO) (SVN:129813) (/0009df/6322.dcf) uyumlu olan yazılım güncelleme nedir acaba. mümkünse atabşilirmisiniz. teşekkürler.
Belki bir süredir kontrol etmemişsinizdir diye söylediydim ?ihtimal yoktur bizde yazılım gelmişse idda ediyorum türkiyede bizden önce ekleyebilecek yoktur
he bazen düşük ana kartlarda yükleme gereği duymuyorum çünkü gereksiz
Güldüm çünkü benim bı forumda en çok emek verdiğim bir durumdur? o nedenle en çok takip ettiğim şeydirBelki bir süredir kontrol etmemişsinizdir diye söylediydim ?
Evet anlamadım ne istediğinizi?Forumun ana sayfasında "tv modifiye"
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılım yüklemek her zaman risk içeren bir durumdur. Yazılımlar orjinal olup, bütün sorumluluk yükleyiciye aittir.
Sela. Netflix yok ise eski sürümler içindeki netfilx yükleyin.Hocam merhabalar hayırlı günler Vestel 55UA9400 televizyonumun kart ve yazılım sayfalarının fotoğrafını çektim yazılımım güncel mi? Güncellemem gerekirse hangisini tavsiye edersiniz
Hocam merhabalar hayırlı günler Vestel 55UA9400 televizyonumun kart ve yazılım sayfalarının fotoğrafını çektim yazılımım güncel mi? Güncellemem gerekirse hangisini tavsiye edersiniz
Hocam merhabalar hayırlı günler Vestel 55UA9400 televizyonumun kart ve yazılım sayfalarının fotoğrafını çektim yazılımım güncel mi? Güncellemem gerekirse hangisini tavsiye edersiniz
Çıkmadı çıkınca eklenir.17MB120 V2.45.29.1 Kulanıcısıyım yeni yazılm cıktımı mb120 modeline
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MB120 modeline yeni yazılım ne zaman çıkacak.