menü 4725 yapıp çıkan resmi ekleyiniz.MB120 modeli için yükseltme yapmayı denedim yükseltme işlemi başarısız oldu dedi nedenini bilen açıklarsa sevinirim
menü 4725 yapıp çıkan resmi ekleyiniz.MB120 modeli için yükseltme yapmayı denedim yükseltme işlemi başarısız oldu dedi nedenini bilen açıklarsa sevinirim
Yazılım linki ne tıklayınız güncel klasörüne giriniz orada mevcutForumda 17MB120 V2.45.29.1 yazılım dosyasını bulamadım eski sürümlerin var yardımcı olurmusunuz
Hocam yeni girdim gruba biraz karışık geldi bulamıyorum.Yazılım linki ne tıklayınız güncel klasörüne giriniz orada mevcut
Klasörler nereden ulaşıyoruz hocam.Yazılım linki ne tıklayınız güncel klasörüne giriniz orada mevcut
Hocam yeni girdim gruba biraz karışık geldi bulamıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Klasörler nereden ulaşıyoruz hocam.
Rar dosyasını usb ye çıkartıyorsun ama fat 32 olarak biçimlendirme önce flashı sonra uzantısı bin dosyasını at sadeceHocam yazılım dosyasını indirdigimde tek dosya olarak iniyor.Full yükleme yapacagımdan dolayı rar olarak acamıyorum bunu nasıl yapıp usb atacagım
Tvnin arka pkapağındaki barkod fotosunu (rakamlar okunsun) çekip ,aşağıdaki forumda istek yapabilirsinfull yazılım dosyasını nereden bulabilirim hocam?
Çekirdek yazılım yükledim hocam ben. Full yüklenen gerekiyomu arasındaki fark nedir?Full yazılımlar en az 3 dosyadır ,tek dosya olan yazılım çekirdek yazılımıdır ve 1505 ile yüklenir