Menü 4725 yapıp tekrar kontrol edinteşekkürler, V.2.45.10.1 gözüküyor, V2.45.27.0 bu versiyon olarak gözükmedi tvde
Yüklemeyi doğru yaptığınızdan emin olunuz
Menü 4725 yapıp tekrar kontrol edinteşekkürler, V.2.45.10.1 gözüküyor, V2.45.27.0 bu versiyon olarak gözükmedi tvde
yukarı çıkarak 34 ve 35. mesajları okuyunuz. tkgs açıksa kanal sıralamasında ve taşımasında problem oluyor.MB120 Carbon V2.45.27.0 yeni yazılımı attım, güzelce fısır olsun dedim fabrika ayarına cevirip ustune kaydettiğim tekrar kanal listemi yükledimveee benim 1,2,3 diye giden kanal sıralaması oldumu 102 ler 105 ler ve hatta kumandadan 1den 9 a kadar neye basarsan bas ilk kanalı açıyor, tv yi aç/kapa yaptım beyni sulandıysa dedim ama genede değişen bişey yok hep meraktan oluyo ne kurcalıyon 2.45.12 yi dimi Carbon u bilmemde benimki Carman çorman oldu
açıkcası tkgs kapalıda olsa taklada atsak gene aynı hiçbir şekilde değişikliğe izin vermedi , bu güne kadar hep aynı listeyi biçok kez yazılım ardından aynı işlemlerle attım sorun çıkarmamıştı bu yazılımda oldu oda amorti bize vurdu . büyük bir sıkıntımı yoo... listeyi silip tekrar tarattığınızda sıfırdan sıralamayı elden gecirip uğraştırdı normale döndüyukarı çıkarak 34 ve 35. mesajları okuyunuz. tkgs açıksa kanal sıralamasında ve taşımasında problem oluyor.
Merhaba önceki sürüm neydi ?bu yazılımı yükledim fakat netflix gitmiş eski yazılıma geri dönmem için yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba önceki sürüm neydi ?
Diğer arkadaşlar netflix olduğunu soylemektedirler
İlginç. Core yazılım;Merhaba. önceki sürümüm 2.45.12.2 malesef bende netflix çıkmıyor
fil box hemen kaybolduMerak ettim bakayım
teşekkür ederim.bunu çekirdek yazılım yükler gibimi yükliycem acabaİlginç. Core yazılım;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Menü 1505teşekkür ederim.bunu çekirdek yazılım yükler gibimi yükliycem acaba
Bende göründü çok netlestidün akşam yükledim bir fark göremedim var mı farkı fark eden